Til hovedinnhold

Nå vet vi både hvordan Galaxy S10 vil se ut og yte

Kommer i tre forskjellige varianter.

Samsungs neste flaggskipmodell er bare uker unna lansering. Det er ventet at det sør-koreanske mobilselskapet skal vise frem sitt tiende tilskudd til Galaxy-serien mot slutten av februar, i forbindelse med Mobile World Congress.

Nå har det lekket høyoppløste bilder av det som skal være tre forskjellige varianter av mobilen, samt ytelsestester som avslører hvilken maskinvare vi kan vente å se i den nye toppmodellen.

Hull i skjermen i stedet for «busslomme»

Det er den beryktede Twitter-brukeren Evan Blass som har lekket bildene av de tre Samsung-modellene. Han omtaler navnene som Galaxy S10E, Galaxy S10 og galaxy S10+.

Her er bildet med billigst til dyrest i rekkefølge:

Trykk på bildet for å gjøre det større.

Den enkleste varianten, S10E, har to kameraer på baksiden, mens de to dyrere modellene begge har trippelkameraoppsett på baksiden.

Samtlige varianter har såkalt «Infinity O»-skjermer hvor «busslommen» på toppen av skjermen har blitt byttet ut med sirkulære hull i skjermen hvor frontkameraet gjemmer seg. S10+ skiller seg imidlertid ut ved å ha et større hull med plass til to frontkameraer.

Nyeste og beste maskinvaren

Dette skal være ytelsestallene til Samsung Galaxy S10.

I tillegg til bilder av den nye mobilen har det også dukket opp informasjon om maskinvare og ytelsestester. S10E skal angivelig få en Snapdragon 855, som er oppfølgeren til Snapdragon 845 – prosessoren nesten samtlige toppmodeller brukte i fjor. S10 og S10+ er ventet å komme bruke Exynos 9820, som er Samsungs egne åttekjernede prosessor. Det vil være en oppgradering fra fjorårets Exynos 9810.

Nettstedet NeoWin publiserte et bilde av det som skal være ytelsestester av Galaxy S10 gjennomført i testprogrammet Geekbench, som viser en enkeltkjernescore på 4382 og flerkjernescore på 9570. Det er omtrent 600 poeng opp på begge deler sammenlignet med Galaxy S9.

Skjermene vil være på 5,8 og 6,4 på henholdsvis Galaxy S10 og S10+, mens man kan velge mellom 6 eller 8 GB minne, basert på hvor mye lagringskapasitet man går for.

Alle tre mobiler er ventet å bli vist frem på Samsungs «Unpacked»-event den 20. februar.

Vi venter fortsatt i spenning på Samsungs brettbare mobil, som også skal komme i år.

Les også
Mobil med fantastisk videostabilisering og vanvittige spesifikasjoner
Les også
Hva skal dette bety, LG?
annonse