Tek.no

Nyhet

Nå vet vi når Motorola Razr blir tilgjengelig

Kan være starten på en liten revolusjon innen mobildesign.

Motorola Razr (2019).
Torstein Norum Bugge, Tek.no
24 Jan 2020 11:49

Motorolas lenge etterspurte klapptelefon med foldbar skjerm, Razr, har endelig fått en dato for sending, melder Anandtech. Fra og med 6. februar vil selskapet begynne å sende ut eksemplarer til de som har forhåndsbestilt telefonen, som koster intet mindre enn rundt 16.000 kroner (merk: ikke norsk pris, kun omregning).

For den prisen får du ikke egentlig voldsomt imponerende maskinvare totalt, men skjermen er det virkelige blikkfanget her. Dette kan rett og slett være starten på en aldri så liten revolusjon innen mobildesign.

Det var i alle fall konklusjonen da vi prøvekjørte telefonen på Motorolas presseevent i London i desember. Razr har i utfoldet tilstand omtrent samme formfaktor som en hvilken som helst annen telefon, men kan altså klappes i to for å redusere fotavtrykket med nesten 50 prosent.

Les også
Klappmobilen er tilbake - vi har prøvd

Har blitt utsatt før

Så skal det sies at selv om Motorola nå hevder at telefonen har fått en endelig dato, så har den blitt utsatt tidligere. Opprinnelig skulle telefonen kunne forhåndsbestilles fra 26. desember, og sendes ut fra og med 6. januar. Ifølge selskapet selv var imidlertid etterspørselen så stor at de var nødt til å utsette for å kunne produsere flere Razr-enheter.

Selskapet bedyret da at utsettelsen ikke skulle påvirke tilgjengeligheten av mobilen når den først kom i salg, så nå som vi har fått en «endelig» dato burde alt gå på skinner for brettemobilen.

Spesifikasjonene til mobilen kan du se under, og vil du lese mer om nøyaktig hvordan mobilen er å håndtere og våre førsteinntrykk kan du ta turen hit.

Så gjenstår det å se om Razr klarer å unngå å få de samme problemene som Samsungs beryktede Galaxy Fold.

Les også
Xiaomi ser ut til å ta opp kampen med Galaxy Fold og Motorola Razr
annonse

Les også