Til hovedinnhold

Knappetrøbbel for Apple

Det er altså knappen i midten nederst Apple skal ha problemer med.

Da Iphone 4 ble lansert i begynnelsen av juni, ble det lovet en sort og en hvit utgave av telefonen. Siden den gang har telefonen for lengst kommet i salg - i den svarte utførelsen.

I slutten av juli, en måneds tid etter at telefonen kom i salg i de fem første landene, ble det på flere nettsteder spekulert i årsakene til at den hvite var forsinket. Den gang var det lyslekkasjer rundt skjermen på telefonen som var den mistenkte.

Nå går mistanken et helt annet sted. Nettstedet pocket-lint.com har snublet over eieren av en hvit Iphone 4, og bringer en forklaring på hvorfor den hvite epletelefonen ennå ikke er i salg.

Ifølge eieren, som ønsket å være anonym, skal det dreie seg om et problem med fargen på telefonens hjem-knapp. Det skal være forskjellige leverandører som lager knappen og telefonens øvrige eksteriør, og dermed har Apple problemer med å få fargen på de to delene til å stemme overens.

På spørsmål om hvordan Iphone-eieren fikk fatt i den sjeldne telefonen svarte han at det på Apples hovedkvarter i Cupertino florerte hvite epletelefoner, og at han fikk sin gjennom en venn som jobber der.

(Kilde: pocket-lint.com)

annonse