Nyhet

– Walkman med trykkskjerm på vei

Markedet av berøringsfølsomme MP3-spillere er stadig voksende, og ved siden av Ipod Touch er det verdt å nevne både Samsung P2, Iriver Spinn, Cowon S9 og snart også en berøringsfølsom Sony Walkman, skal vi tro Sony-bloggen Sony Insider..

Skjermen på den foreløpig navnløse spilleren skal være høyoppløst og berøringsfølsom så vel som i bredformat. Dessuten er den laget med den strømsparende teknologien OLED, som tradisjonelt gir skjermer med god lysstyrke og kontrast.

Spilleren støtter de vanligste formatene, og skal forstå seg på videofiler av typen MPEG4 og WMV. Utover dette er en FM-radio på plass, og det skal være dedikerte taster for skifting spor og volumjustering.

Viser Youtube-video

Wi-fi støtte skal dessuten være på plass, og det skal ligge til rette for nettsurfing så vel som visning av Youtube-snutter.

De fulle spesifikasjonene til nyheten er enda ikke avdekket, og det nevnes heller intet om batterikapasitet, Bluetooth-støtte eller mulig utvidbart minne. Mer informasjon vil antakelig komme i forbindelse med CES-messen rett over nyttår.

Tilgjengelighet og pris er foreløpig ukjent, og det er viktig å understreke at Sony selv ikke har bekreftet spillerens eksistens.

(Kilde: sonyinsider.com)

Les også
Iriver Spinn
Les også
Apple Ipod Touch 2G
Les også
Sony NWZ-E430
Les også
Slik er nye Ipod Touch
Les også
To lekre nyheter fra Cowon
annonse