Android 2.1 for Samsung Galaxy Spica

Foreløpig har ikke Samsung kommet med noen offisielle oppdateringer til sine Android-baserte telefoner. Nå skal det dog være lekket en fullt fungerende versjon av Android 2.1 for I5700 Galaxy Spica.

Les testen av Google Nexus One med Android 2.1

Den amerikanske operatøren Sprint jobber visstnok med Samsung for å sørge for Android 2.1-støtte til Moment, en fulltastaturmodell som ikke selges her til lands. Men foruten denne er det ikke bekreftet kommende oppdateringer for andre modeller ennå.

Få problemer

Android 2.1 skal fungere ganske greit på Spica. Oppgraderingsguiden befinner seg på nettstedet Mad Ramblings, og ifølge bloggen skal det eneste de har opplevd av problemer være litt problemer med Google Maps i versjon 4.0.

Oppgraderingen er ganske standard Android 2.1 med unntak for ferdig innlagt Div X-støtte og Samsungs egne applikasjoner for musikk og kamera. Et par av skjermskuddene fra guiden kan ses på siden av denne artikkelen.

Ingen offisiell støtte... ennå

Dersom noen av våre lesere skulle være eventyrlystne er det viktig å være klar over at dette foreløpig ikke er offisiell programvare fra Samsung, og man bør være forberedt på at en relativt kostbar telefon kanskje ikke våkner igjen etter en slik oppgradering.

At oppdateringen fins, og faktisk fungerer greit burde tyde på at en offisiell versjon vil foreligge om ikke så lenge.

Tålmodige sjeler vil altså sannsynligvis kunne oppgradere via normale kanaler og med full garanti om ikke lenge.

Les vår test av Galaxy Spica

En observant leser har gjort oss oppmerksom på at Samsung i sin oppsummering av Mobile World Congress annonserer denne oppdateringen. Spica vil få offisiell oppgradering til Android 2.1 mot slutten av andre kvartal i år, altså et sted rundt juni måned. Takk til Leo_Khenir på forumet.

(Kilde: androidandme.com)

Les også
Huawei i norske telefonhyller
Les også
Oppgraderinger fra Samsung
Les også
Prøvekjør Adobe Flash og Air på Android
Les også
HTC Legend
Les også
Android 2.1 klar for Galaxy Spica
Les også
Opera Mini 5 for Android
Les også
Bedre grafikk i Android
Les også
Android fikk mest blest i 2009
Les også
Rykende ferske HTC-smartinger
Les også
Knøttsmå Android-mobiler og moro-S60
Les også
Flash for Java og Android
Les også
Samsung I5700 Galaxy Spica
Les også
Nexus One oppdateres
annonse