Nyhet

Viser frem Opera Mini til Iphone

Det begynner å bli få dager igjen til Mobile World Congress i Barcelona. Stadig fler store produsenter og innholdsleverandører ymter frempå om hva som skal skje på verdens største mobilmesse.

Den norske nettleserprodusenten Opera forteller i en pressemelding at en utgave av Opera Mini for Iphone skal være klar til fremvisning for presse og samarbeidspartnere til messen.

Ambisiøse målsetninger

Det er ikke små mål Opera har satt seg med Opera Mini for Iphone. Opera Mini har på andre plattformer hatt som målsetning å gjøre brukeropplevelsen på nett langt bedre ved å øke hastigheten og brukervennligheten under nettsurfing.

På Iphone som allerede gir en forholdsvis god surfeopplevelse er dette fortsatt målsetningen. Enheter med mindre skjermer og mindre fokus på nettsurfing er lett bytte for den brukervennlige nettleseren.

Det er altså et ambisiøst mål Opera har satt seg, i å kunne vesentlig forbedre brukeropplevelsen på Iphone. Også her er det hastighet som er hovedpoenget, men også fanevisning, passordstyring og andre ting vi kjenner fra vanlige datamaskiner vil være nytt i forhold til Safari på Iphone.

Flere nyheter fra Opera

Foruten Operas inntog på Iphone vil selskapet vise flere nyheter på messen. Blant annet vil Opera Mobile 10 beta 3 for Symbian S60 bli vist frem. Android vil også få smake den kraftigste versjonen av Operas mobile nettleser, dog også her i beta-utgave.

Les også testen av Opera Mini 5

(Kilde: pressemelding)

Les også
Tegn en melding
Les også
Se Android kjøre på Iphone
Les også
Opera Mini 5 sendt til App Store
Les også
Opera Mini 5 for Android
Les også
Opera Mini 5 beta til Iphone
Les også
Opera Mini 5 kommer til Android
Les også
Amobil i mobilmekkaet
Les også
Opera Mini gjør rent bord
Les også
Mystisk mobiltelefon fra Puma
Les også
Lyst på Android i Touch Pro 2?
Les også
Endelig HTC Sense til Magic
Les også
Lynrask godkjenning av pornoapplikasjon
Les også
Opera Mobile 10 er ute
annonse