Nyhet

Cohens homofilm skaper bråk

Cohens nye homofilm skaper liv og røre.

Tidligere i år fikk vi høre at Cohens nye homofilm skapte bråk for lokalbefolkningen i Kansas. Hverken flyplasser eller kirker fikk være i fred da den homofile motereporteren Bruno herjet. Nå skaper Cohen igjen oppsikt med karakteren Bruno, og denne gangen var det et moteshow i Milano som fikk gjennomgå, det melder nettstedet filmz.dk.

Overrasket arrangørene

Fredag morgen inntok han nemlig podiet på moteshowet iført et kostyme fra sin nye film, med den absurd lange tittelen: "Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt".

Dette var en stor overraskelse for arrangørene, som fikk en sikkerhetsvakt til å hive Cohen ned fra scenen. Han ble så eskortert bort i en politibil.

For dem som har lyst å se hendelsen på film, så er den å se her.

Ute etter å provosere

Karakteren Bruno, som er kjent fra "Da Ali G Show", er en homofil motereporter som opptrer som selvutnevnt moteikon og som, tittelen litt mer en antyder, er kjent for å lage pinlige intervjuer.

I filmen skal vi få følge Bruno på en reise hvor han intervjuer en rekke folk - alt fra konservative makthavere til berømtheter innen mote og underholdning. Hans mål er å lokke dem til å komme med politisk ukorrekte uttalelser eller å prøve å provosere frem fordomsfulle reaksjoner, om de viser tegn til homofobi.

annonse