Nyhet

Nå snakker den norsk

Nå har det kommet en nordisk programvareoppdatering til HTC Hero. Den nye versjonen skal gjøre telefonen din raskere, og i tillegg har det kommet norske menyer. 

Telefonen er allerede svært populær, men har fått en mengde tilbakemeldinger om at den er tregere enn andre Android-telefoner. Spesielt er det "lugging" det har vært reaksjoner på. Det er ikke noen maskinvaremessig grunn til at Hero skal være så treg, ettersom den har samme Qualcomm-prosessoren som en rekke andre mobiler fra HTC med både Windows Mobile og Android. Med andre ord har vi vært spente på denne programvareoppdateringen. 

Og ja, den ble raskere

Vi prøvde derfor ut oppdateringen, og har registrert at det er mindre tregheter nå enn før. Blant annet går det imponerende kjapt å bytte skjermområde, helt uten at det hakker uansett hvor mange widgeter vi har på hvert skjermområde og uansett hvor fort vi blar. Å starte programmer tar omtrent samme tiden som det gjorde før oppdateringen. 

Vi prøvde å gjenskape "luggingen" før oppdateringen, noe som ikke var den store utfordringen. Etter oppdateringen var det vanskeligere, og luggingen oppsto sjelden og i varte ikke så lenge som før. Vi måtte laste inn en god del i hurtigminnet før vi opplevde at telefonen begynte å lugge.

Hero har altså blitt merkbart raskere, i tillegg til at menyene er på norsk. Det er med andre ord ingen grunn til å nøle med oppgraderingen. 

Oppdateringen finner du her. Dersom du ikke har HTC Sync installert på PC-en din fra før, må du laste ned denne programvaren først.

(Kilde: pressemelding)

Les også
Ny HTC Sense-versjon på video
Les også
Nå er Hero-kildekoden tilgjengelig
Les også
Se Android 2.0
Les også
Android 1.6 kan lastes ned av utviklere
Les også
Offisiell Facebook-app for Android
Les også
- Programbutikker er gull!
Les også
HTC Magic får Sense-menyer
Les også
Opera Mobile 9.7 kommer til Android
annonse