Til hovedinnhold

Nå får du kjøpt Nokias surfebrett

Vil du surfe på farten uten å drasse på en bærbar PC eller innfinne deg med dårlig skjerm? Da bør du ta en titt på Nokia N800, som nettopp har kommet i salg.

N800 er fortsettelsen på Nokias Internet Tablet-konsept, og oppfølgeren til modellen 770 som vi testet for nesten et år siden.

Surf på nettet
Konseptet er enkelt og greit å kunne surfe på nettet. Du kobler N800 til et Wi-Fi-nett, eller til mobilens internettilkobling over blåtann. Så snart du er tilkoblet kan du surfe på nettet som på en hvilken som helst PC.

Nettleseren fra Opera kombinert med en veldig stor og høyoppløst skjerm, gjør at nettsidene som regel ikke trenger å krympes for å vises.

Oppgradert
N800 har som seg hør og bør fått en del oppgraderinger. Siden sist har Nokia utvidet med et web-kamera, slik at du kan chatte i levende live. Maskinen har også fått støtte for to minnekort, slik at du enkelt kan utvide minnet med inntil åtte GB.

Selve maskinen er som sist basert på Linux. Og det hele er ganske likt Linux på en vanlig PC. Dermed er det også enkelt å installere nye programmer og funksjoner.

Mp3- og videospiller
N800 kan også brukes som mp3-spiller og videospiller. Skjermen er stor nok til at du fint kan se lengre filmer på den.

viser lanseringsguiden at Nokias nye surfebrett nettopp har dukket opp i butikkene. Prisen er i øyeblikket fra rundt 3300 kroner.

Vil du vite mer?

(Kilder:Nokia.no)

annonse