Til hovedinnhold

Gjengen bak Kickstartersuksessen Pebble Watch har nå en ny kampanje på gang

En bitteliten musikkavspiller med Spotify, 3G, GPS og Wi-Fi.

Pebble

Pebble er definitivt mest kjent for sine smartklokker, men på bloggen sin melder selskapet nå at de har beveget seg inn på et helt nytt territorium. De har nemlig lansert intet mindre enn et iPod Shuffle-lignende produkt, kalt «Pebble Core».

I likhet med selskapets smartklokker er produktet lagt ut på nettstedet Kickstarter, hvor de nå søker finansiering med allerede stor suksess.

3G og Spotify-strømming

Pebble Core har altså en formfaktor som ligner på iPod og har også noen av de samme bruksområdene, men skiller seg samtidig markant ut. Den kan nemlig kobles på mobilnettet via 3G-standarden.

Pebble Core pares sømløst med Pebble-smartklokkene, som brukes til å kontrollere enheten.
Pebble/Kickstarter

Du kan riktignok ikke bruke enheten som en mobil. Meningen med 3G-støtten er derimot at du kan strømme musikk fra Spotify mens du er ute på farten, for eksempel under trening. Mobilnett-tilkoblingen kan også brukes til å sende et nødsignal.

Det går imidlertid også an å lytte til Spotify-musikk på enheten uten mobilnett ved å bruke Wi-Fi til å synke musikken til enheten, på samme måte som man kan gjøre på mobilen ved hjelp av Spotifys offline-funksjon.

Har også GPS

Av tekniske spesifikasjoner har Pebble Core ellers 4 GB intern lagringsplass og innebygget GPS til å spore aktiviteten din. Batteriet skal holde til opptil fem og en halv time med musikkavspilling og GPS-aktivert.

Enheten kontrolleres med Pebbles smartklokker, som pares sømløst med enheten vie Bluetooth. Pebble Core vil koste 99 dollar i butikken, cirka 830 kroner, og skal bli tilgjengelig i januar neste år. På Kickstarter kan du imidlertid sikre deg et eksemplar ved å love bort 69 dollar.

Mer informasjon finner du på Kickstarter, og se også video under, hvor Pebble for øvrig også viser frem et knippe nye smartklokker.

Pebble-smartklokkene fikk nylig en stor oppdatering: Ny programvare sørger for mye bedre treningsfunksjoner »

annonse