Til hovedinnhold

Lanserer X10 i miniformat

I høst lanserte svensk-japanerne sin første Android-mobil Xperia X10. Under årets store mobilmesse Mobile World Congress viser Sony Ericsson nå fram Xperia X10 mini og Xperia X10 mini pro.

Mobilen.no er tilstede på messen og kommer med førsteinntrykk og flere oppdateringer i løpet av dagen.
Her kan du lese vår sniktitt av X10.
- Med X10 mini og X10 mini pro tøyer vi grensene for hva små enheter kan gjøre. Her får kundene akkurat det de vil ha: to mobiltelefoner med høy ytelse, en plattform som gjør det mulig å skreddersy brukeropplevelsen til personlige behov - i en enestående, ultrakompakt design, sier markedssjef Anniken Amdam i Sony Ericsson Norge.
Modellene har like spesifikasjoner, bortsett fra at pro-versjonen har fått et fulltastatur som gjør den noe større. Du kan se alle spesifikasjonene i boksen til høyre.
De to søstertelefonene kjører brukergrensesnittet Sony Ericsson Timescape, som samler all kommunikasjon på ett sted slik at du får oversikt over tekstmeldinger, tapte anrop og oppdateringer på Facebook og Twitter, uten å måtte åpne en mengde forskjellige applikasjoner. Den interaktive musikkspilleren har også en smarttast som samler alt musikkinnhold fra musikkbutikken og YouTube og gjør det enkelt å søke etter nye låter fra yndlingsartisten.
Telefonene skal komme i salg i andre kvartal, det vil si en gang mellom april og juni, men prisen er ikke kjent. Pro-versjonen kommer i sort eller rødt, mens den tastaturløse versjonen får fargevalgene sort, hvitt, limegrønt, rosa, rødt og sølv.

Mer om
annonse