Tek.no

Nyhet

Slipper kraftigere versjon av Nokia 8 - i salg 10. oktober

Og den nye versjonen blir heller ikke så mye dyrere.

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no
27 Sept 2017 16:41
annonse

I en pressemelding opplyser Nokia nå at deres første ekte toppmodell på mange år, Nokia 8, kommer i en enda bedre utgave. Den nye versjonen utstyres med solide 6 GB minne og 128 GB lagringsplass og skal slippes i Norge den 10. oktober.

Oppgraderingen gir heldigvis ikke fryktelig stort utslag på prisen. Den kraftigere utstyrte Nokia 8-modellen vil ha en norsk pris på 5999 kroner, der den eksisterende utgaven med 4 GB minne og 64 GB lagringsplass i dag har en norsk pris på cirka 5500 kroner.

Nokia 8.

HMD Global

God toppmodell

Den nye versjonen av mobilen kommer kun i én farge kalt «Polished Blue». Utover mer minne og lagringsplass er utgaven altså identisk med den eksisterende modellen.

annonse

Nokia 8 ble formelt avduket på et arrangement i London i august og er den første toppmodellen fra den finske produsenten HMD Global, selskapet som nå har lisens til å bruke Nokia-navnet på mobiler og nettbrett etter at Nokia solgte sin mobilavdeling til Microsoft.

Spesifikasjonsmessig skilter telefonen med mange av de samme egenskapene som andre toppmodeller, slik som Snapdragon 835-brikke og UHD-oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Vi var rimelig godt fornøyd med telefonen i vår test, men vi hadde et og annet å utsette på blant annet kameraappen og skjermen.

I tillegg til Nokia 8 består de «nye» Nokia-modellene også av de rimeligere modellene Nokia 3 og Nokia 5, som begge ble lansert i sommer.

Vil du heller ha en iPhone 9? Da bør du være forsiktig med glasspanelet på baksiden »

Les også
Nokia hinter om ny mobil i hemmelighetsfull Twitter-melding
Les også
Dette kan være Nokias neste mobil
Les også
Dette er nye Nokia 6
Les også
Nokia 2 er en skikkelig billig mobil
Les også
Det har allerede kommet en ny Nokia-modell – og den er mye rimeligere enn Nokia 8
Les også
Nokia 8
Les også
Nokia 8
annonse

Les også