Til hovedinnhold

Alle TV-ene fra CES

Elektromessen CES er over for i år og det ble vist frem mye nytt. Et område mange interesserer seg for er planene TV-produsentene sitter med. Her kan du få full oversikt.

Lister 44 skjermer

Nettstedet Engadget har nemlig tatt på seg jobben med å gå gjennom de fleste av skjermene som ble vist frem på årets messe. I sin oversikt har de med over 40 skjermer fra produsentene Sony, Panasonic, Samsung, Toshiba, Sharp og flere. Her er både LCD og plasmaskjermer tatt med, og alle skjermene er selvfølgelig med HD-oppløsning.
For eksempel kan du lese om Panasonics syltynne Viera plassmaskjerm og JVCs LT-serie, som er spesialdesignet for å settes opp med en Ipod. På listen er det oppført pris og lanseringsdato i de tilfellene hvor slik informasjon finnes. Prisen er derimot lagt opp for det amerikanske markedet. I Norge vil nok de fleste skjermene bli noe dyrere om de i det hele tatt kommer hit til landet.

Noe for enhver

De fleste av skjermene vil lanseres i løpet av den kommende våren og sommeren. Selv om de helt gigantiske skjermene glimrer med sitt fravær bør det være noen skjermer her som appellerer til selv de mest kravstore.
Her kan du se hele Engadgets oversikt.

Mer om
annonse