Til hovedinnhold

Dette er Ludo Grønn

Rett før jul meldte Post- og teletilsynet at salget av kontantkort har økt i 2008, og at det nå finnes om lag 1,378 millioner kontantkort i omløp på det norske markedet. Idar Vollviks Ludomobil har også merket seg dette, og lanserer et kontantkorttilbud under den grønne bokstaven i Ludo. Fra før har de lagt ut prisene for abonnementet Ludo Gul.

Hvilke tilbud som skjuler seg bak den røde og den blå bokstaven i Ludo, får vi vite i starten av mars. Da vil også bestillingsskjema være på plass, og en ”fullstendig lansering” av Ludomobil skje.

Minuttprisrabatt?
Grønn Ludo skiller seg ut fra andre abonnementer ved at minuttprisen du får avhenger av hvor mye penger du setter inn hver måned (se bilde nedenfor). Fører du over 200 kroner enn mindre til kontantkortet, får du for eksempel en minuttpris på 99 øre, mens dersom du overfører 3.000 kroner, får du en minuttpris på 49 øre. Minuttprisen blir gradvis lavere jo mer penger du overfører til kontantkortet.

Er det sannsynlig at noen vil fylle på 3.000 kroner per måned for å få en minuttpris på 49 øre?

- Ja, det er det. Det finnes en del bedrifter – budtjenester, for eksempel – som får dekket en gitt pengesum på kontantkort hver måned. Det er én brukergruppe, men det finnes også andre kunder. Det vil ikke være store masser, men kanskje spesielt for bedriftsmarkedet, sier Ole Norstad i Ludomobil til Mobilen.no.
(Artikkelen fortsettes.)

Ikke billigst
Vi påpeker at Talkmore, One Call, Tele 2, Mobiltalk, Lebara og Chess har billigere SMS-pris, og gjennomsnittlig lik – eller billigere – minuttpris, sammenlignet med Ludo Grønn. Samtidig er Telenors nettbaserte kontantkorttilbud også i omtrent samme prisklasse. Som en ny operatør på markedet, er lave priser og nye tjenester omtrent det eneste man kan lokke til seg nye kunder med.

Hvorfor skal kontantkortbrukerne bytte til Ludomobil?

- Det er jo opp til hver enkelt, svarer Norstad.

- Vi vil lansere et par nye tjenester i mai som kan knyttes opp mot kontantkort. Det er heller ikke sikkert at prisene vil stå så veldig lenge, men det er de vi har lagt ut foreløpig, legger han til.

Norstad innrømmer at det har tatt lenger tid enn først antatt, men at de nå har fått alt det formelle på plass. Fullanseringen av Ludomobil skjer i starten av mars.

Mer om
annonse