Til hovedinnhold

– Samsung Galaxy S8 kommer kun med kurvede skjermer

Opplysninger om Samsungs neste flaggskip har allerede begynt å dukke opp.

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Samsungs seneste toppmobil Galaxy S7 er ennå relativt ny, men ryktebørsen har som kjent ikke som vane å ta lange ferie, og allerede nå har informasjon om nestemann i rekken begynt å piple ut. Det melder den koreanske avisen Korea Herald.

Avisen har vært i kontakt med kilder på innsiden av industrien som hevder at Samsung vurderer å rett og slett droppe flate utgaver av Galaxy S8, og i stedet satse utelukkende på det kurvede «Edge»-skjermdesignet.

Kommer i 5,1 og 5,5 tommer

Som vanlig er opplysningene altså ikke offisielt bekreftet, men Korea Herald skal ha et godt rulleblad når det gjelder presisjonen til ryktene.

Samsung har allerede kun satset på kurvet design med sin seneste brettmobil Note 7.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Avisen kilder opplyste videre at Samsung skal satse på de to skjermstørrelsene 5,1 og 5,5 tommer med sine neste flaggskip, som altså er de samme størrelsene som dagens S7 og S7 Edge opererer med.

Årsaken til valget om å droppe de flate alternativene skal være den store suksessen til Galaxy S7 Edge, som har solgt langt bedre enn den flatskjermede utgaven av mobilen.

Kan få 4K-oppløsning

Som kjent ble den seneste brettmobilen Galaxy Note 7 kun lansert i en kurvet utgave, som kan tolkes som en annen indikasjon på at Samsung ønsker å gjøre dette designet til den nye standarden.

Når det gjelder Galaxy S8 kom det for øvrig rykter om at telefonen muligens kan få en 4K-skjerm, en opplysning som er styrket av at at Samsung allerede har vist frem en 5,5-tommers prototypeskjerm med denne oppløsningen.

Akkurat hva vi har i vente må vi altså vente på offisielle opplysninger om, men kjenner vi teknologibransjen rett vil nok rykte-samlebåndet om Galaxy S8 sette fart ganske snart.

Samsung opplever for tiden problemer med sin nyeste brettmobil: Dette er bilder av en oppbrent Galaxy Note 7 »

annonse