Til hovedinnhold

Fri fart fremover for Telenor-kunder

Høstens «kampanjetilbud» på ubegrenset hastighet blir en fast greie.

I høst har mange mobilkunder kunnet nyte «fri fart» under sin daglige mobilsurferunde – en liten luksus som tidligere har vært reservert de som var villige til å betale for det. Men etter at først Telia åpnet slusene, var ikke Telenor og Chili langt etter.

Opprinnelig skulle fri fart kun gjelde ut året, men på dagens Tek-konferanse kunne Telenor melde om at de skal opprettholde tilbudet også etter 31. desember.

Dette gjelder for samtlige tale- og mobilt bredbåndsabonnement på Telenor-merkevaren, og skal som i dag komme uten ekstra kostnader for kundene.

Telenors leder for bedriftsmarkedet, Ove Fredheim og leder for Mobile, Bjørn Ivar Moen.

– Med ubegrenset hastighet blir mobilopplevelsen utelukkende bedre. Mobilnettet vårt er mer robust enn noensinne, og takler svært godt at vi gir alle kundene våre fri fart, uttaler Ivar Moen, leder for mobildivisjonen i Telenor, i en pressemelding.

Telenors dattermobilselskaper Dipper, Talkmore og Djuice – som også for tiden gir sine kunder fri fart – vil dog ikke forlenge sitt tilbud. Hos disse blir det altså slutt på ubegrenset hastighet etter nyttår.

Omstridt tema

Fri fart er vel og bra, men er ifølge våre egne lesere ikke like viktig som store datapakker.

Den samme innstillingen har sjefen i mobilselskapet Hello, Thomas Sandaker.

– De fleste mobilabonnementene i det norske markedet er skrudd sammen feil i forhold til nordmenns faktiske behov. Vi trenger ikke stadig høyere hastigheter, vi trenger antall gigabyte til den laveste mulige prisen, uttalte Sandaker tidligere i år.

Vi testet forhandlere av mobilabonnement:
Ren bingo hva vi fikk anbefalt >>>

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Dette er månedens beste mobilabonnementer - oktober
Les også
EU-kommisjonen har bestemt seg: Du skal kunne roame så lenge du bare vil
Les også
Alle fartsgrenser er opphevet
Les også
Telias «fri roaming» er egentlig ikke helt fri
annonse