Til hovedinnhold

Enda et par trådløse Apple-øreplugger blir forsinket

De rimeligere BeatsX-pluggene lar vente på seg.

Apple

På sin store lansering i september kunngjorde Apple to nye trådløse øreplugger i forbindelse med fjerningen av hodetelefoninngangen på iPhone 7; AirPods og BeatsX. Førstnevnte ble først forsinket, men er nå tilgjengelige for salg.

Om du heller har lyst på Beats-produktet må du imidlertid dessverre belage deg på å vente litt lenger. Som man kan lese i Apples egen nettbutikk vil BeatsX nemlig ikke være tilgjengelige for salg før i februar neste år.

BeatsX.
Apple

Skulle komme i oktober

BeatsX-ørepluggene skulle opprinnelig komme i oktober, samme måned som AirPods, men har nå altså også blitt forsinket. Årsaken til den utsatte lanseringsdatoen er ikke kjent.

Pluggene koster 1490 kroner i Apple-butikken, som er en del rimeligere enn AirPods, som har en pris på 1790 kroner.

BeatsX kommer i likhet med AirPods med den såkalte W1-brikken, som både innebærer at det automatisk spretter opp en tilkoblingsforespørsel så fort du har dem i nærheten av en iPhone, og at pluggene er rimelig energieffektive. Batteritiden er oppgitt til åtte timer.

Apples musikkstrømmetjeneste gjør det bra for tiden: Apple Music nådde stor milepæl, men det er ikke bra nok for selskapet »

(Via Ubergizmo)

annonse