Til hovedinnhold

Snart kommer denne karen tilbake på Netflix

Premieredatoen til den neste sesongen av «House of Cards» er klar.

Netflix

Siden den populære strømmetjenesten Netflix begynte satsingen på egenprodusert, originalt innhold er det nok den politiske spenningsserien «House of Cards» som har vært den ubestridt største suksessen hittil.

Serien sørget for at Netflix kunne skrive seg inn i historiebøkene som den første strømmetjenesten til å bli nominert til de prestisjetunge Emmy-prisene, som serien for øvrig også vant flere av. Senere ble serien også representert på Golden Globe-utdelingen.

Tredje sesong får dato

Med tanke på den store suksessen til House of Cards kom det neppe som en overraskelse at sesong nummer to ble kunngjort i desember i fjor. En tredje sesong har også lenge ligget i kortene, og nå har Netflix omsider kunngjort datoen for gjensynet med Frank og Claire Underwood.

Premieredatoen for den tredje sesongen ble kunngjort på Twitter-kontoen til House of Cards og er satt til 27. februar neste år. Dermed har fansen altså bare knappe tre måneder igjen å vente.

Som med de to forrige sesongene vil også den tredje sesongen få 13 episoder, men det foreligger ennå ingen detaljer om handlingen.

Svært populær blant Netflix-brukerne

Som blant andre Variety rapporterte i februar er House of Cards populære saker blant Netflix-abonnentene. I USA benket hele 2 prosent av tjenestens totale antall abonnenter seg ned for å se hele den andre sesongen i løpet av den første helgen etter at den ble lagt ut fredag 14. februar.

Det betyr at rundt 670 000 mennesker så hele sesongen i løpet av de tre dagene etter premieren. I Europa var stemningen noe mer moderat, med rundt én prosent av Netflix-brukerne som viet helgen til å se samtlige av de 13 episodene.

Netflix har nå tatt steget fra serier til filmer: Den første eksklusive Netflix-filmen blir oppfølgeren til Oscar-belønt storfilm »

(Via The Verge)

annonse