Tek.no

Nyhet

Canal Digital utvider tilbudet sitt til iPad

Nå kan du se fem nye kanaler med nettbrettet som parabolkunde.

Canal Digital
9 Des 2014 15:39

I slutten av oktober åpnet Canal Digital opp slik at selskapets parabolkunder kunne se TV-innhold fra operatøren via en iPad. Nå utvides dagens tilbud med fem nye kanaler.

Blant disse kanalene finner vi NRKs tre alternativer, noe vi savnet under vårt første møte med iPad-tjenesten. I tillegg til de tre statskanalene er også VG og TV 2 Nyhetskanalen på plass.

Mer å velge i fra ukesarkivet

I tillegg til å åpne opp for fem nye kanaler utvider selskapet også hva du kan boltre deg i av sendte programmer. I tillegg til kanalene som allerede finnes kan du nå se en rekke programmer fra TVNorge, Max, VOX, og FEM i ukesarkivet. For de minste vil også Barnas SF Favoritter nå være tilgjengelig.

– Vi løfter nå ut masse nytt og populært norsk TV-innhold på iPaden og tilbyr det beste fra to verdener; et sterkt tradisjonelt TV-tilbud kombinert med et omfattende utvalg av strømmetjenester, slik at kundene våre får frihet til å velge hvor og når de vil se sine favorittprogrammer, sier Roger von Zernichow, administrerende direktør i Canal Digital Norge.

Kort oppsummert betyr det at du nå har 28 direktesendte TV-kanaler du kan se på med nettbrettet, hvorav 19 av disse har programmer som legges i ukesarkivet.

Du må oppdatere appen

Slår du på iPaden din når du kommer hjem må du oppdatere Canal Digital GO-appen før du kan se det nye innholdet. Denne finner du i App Store dersom du ikke har den fra før.

Er du parabolkunde hos selskapet trenger du altså ikke betale noe ekstra for å bruke nettbrettet frem til mars 2015. Samtidig vil Barnas SF Favoritter være kostnadsfritt tilgjengelig fra den 10. desember frem til 16. desember. Denne tjenesten har omlag 300 timer å by på med barnerettet innhold.

Men du kan ikke se på alle de 28 kanalene hvor du vil. Både TV 2 og NRK krever at dekoderen din er koblet til det samme hjemmenettverket som nettbrettet ditt for at det skal fungere. De resterende kanalen kan du dog se andre steder så lenge du har tilgang til nettet.

Visste du at det går å hacke Canal Digitals PVR-dekoder?
Slik firedoblet vi lagringskapasiteten på den (Ekstra) »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
RiksTV gir deg nå NRKs arkiver på dekoderen
Les også
– Get og Canal Digital bryter loven når de tvinger deg til å kjøpe TV-abonnement
Les også
Neste uke kan du se parabol-TV via iPaden
Les også
Slik skal Twitter få deg til å se mer på TV
Les også
Stopper kundeflukt med Spotify
annonse

Les også