Tek.no

Nyhet

Verdens kjedeligste messe...

25 Okt 2007 17:07

Årets Electroworl messe er langt større enn tidligere.
Her finner du et enormt utvalg av elektronikk.
Og interessene blant de besøkende er like variert.
Les også
Viasat lover HDTV innen jul.
Spør om digital-TV.
Få tre gratis blader.

Velkommen til Nirvana

Electroworld 2007 er fylt opp med godsaker for den som er interessert i teknologi. Og hvem er vel ikke det? Her finner du det nyeste innen TV og lyd. Om du derimot er mer interessert i spill så er det nok å ta av. For den som er ute etter ny mobil er det også mye å finne.

Det beste er at her får du teste alt hva du ønsker. Har du siklet lenge på et nytt kamera, så er dette stedet å tilbringe noen timer for å teste de forskjellige typene. Men pass deg, fristelsen kan fort bli stor og lommeboka like fort tom.

Kom for Xbox

Noen som helt klart så ut til å være på vei inn i fristelsen var Simen Nilsen og Bendik Ekeberg.

- Vi er her for å spille Halo 3 og titte litt. Også er vi på utkikk etter Xbox 360, sier Simen og Bendik, dypt oppslukt av å ta livet av hverandre i Halo 3 på Microsoft sin stand.

For disse to er det helt klart spilltesting som står i sentrum og utfra uttrykket deres å bedømme var det gode muligheter for at Microsoft fikk solgt en konsoll eller to i løpet av dagen.

Godt besøk

Ifølge arrangørene tok hele 6000 mennesker turen innom messen i løpet av åpningen i dag. Etter endt arbeidsdag forventes det mange fler. Noen som derimot hadde muligheten til å ta en tidlig tur på messen var Halvor Strøm, Trine Flesvig og Eirik Strøm Flesvig (snart 8 måneder)

De var på messe i første rekke på grunn av nyskjerrighet.

- Det var jeg som ville gå på messe, må jo lære han lille litt om hva livet dreier seg om. Men Trine var ikke så vanskelig å overtale, forklarer Halvor

Så langt har ikke Trine vært skuffet over turen.

- Jeg har sett mye spennende, en rekke høytalere og ikke minst Nintendo Wii som jeg var interessert i, sier hun.

Lommeboka full

Så langt har derimot kjøpelysten latt seg styre.
- Vi kom hit med full lommebok og den er fortsatt like full. Vi har nettopp kjøpt oss ny TV så vi får se om det blir noe kjøp i det hele tatt. Men det er jo interessant å se om kjøpet vi gjorde var bra, her har vi jo godt grunnlag for å sammenligne, sier Halvor.
Forskjellige interesser

På standene merkes det også at det er mye forskjellige interesser blant de besøkende. Noen besøkende vil gjerne kjøpe raskt og billig, mens andre er mer nysgjerrige og har kommet for å se hva som fins.

- Spesielt nå tidlig på dagen er det mange som er ute etter billigste produktet. Utover ettermiddagen kommer derimot de som er mer nysgjerrige og har mer kunnskap om hva de ønsker, forklarer Silje Trondsen på Microsoft sin stand.

Sammen med henne står Johnny Hovre. Han har egentlig ansvar ved mobilprodusenten HTC sin stand, men har sneket seg over for å slå av en prat med standkollegaen. Begge har mye messeerfaring og var blant annet på fjorårets Electroworld messe. De mener årets er betydelig bedre.

- Sammenlignet med i fjor er messen mye større og med mange flere produkter, sier Silje.

De mener også at besøkstallet og kunnskapen blant de besøkende er større enn tidligere. Trolig har dette sammenheng med at messen har større teknologisk produktprofil enn tidligere.

Fortsatt muligheter

Tempoet var i det minste høyt ved de fleste standene og folk flest kviet seg ikke for hverken å prøve ut nye produkter og spørre etter tilbud.

Om du ikke fikk tatt turen i dag så er det ingen grunn til bekymring.

Electroworld har nemlig åpent i 3 dager til, så her er det bare å ta turen ut til Lillestrøm og teste så mye elektronikk du bare ønsker.

annonse