Nyhet

Lett fra nett

Denne ukens lett fra nett starter med litt klassisk underholdning.
Nemlig bølleringing.
Komikeren Kayvan Novak har nemlig spesialisert seg i denne typen underholdning. Samtalen hvor han forsøker å skaffe seg en JVC LCD-TV med DVD blir nok en klassiker.

Finn løsningen

Det finnes nok av enkle nettspill der ute. Et som derimot er svært vanskelig er serien Hapland. Her skal du finne riktig kombinasjon av hendelser for å tenne faklene.
Selv tok tålmodigheten min slutt etter å ha startet om for femte gang, men så skal det heller ikke være enkelt.
Lyst på ny kleskolleksjon? Hva med disse klassiske plaggene laget av kondomer?
Sære nettgrupper
At nettet er fylt opp med sær informasjon er det ikke tvil om. Etter at web 2.0 inntok sin posisjon med full tyngde har det ikke blitt noe bedre. Overalt har det dukket opp nettsteder hvor folk diskuterer de merkeligste ting. Her er en liste over de åtte særeste webgruppene.
Hvem har vel ikke behov for å diskutere føning, børsting og vasking av mannlig hår engang i blant. Da er nettgruppen "Men's long hair hyperboard" noe for deg.
De fleste nordmenn fikk med seg bandet Apocalyptica på slutten av 90-tallet. Kvartetten som spilte Metallica på klassisk vis rocket det ganske land. Nå får de har konkurranse med bandet Harpitallica som rocker løs på Metallica låter ved hjelp av harper.
Vi lover deg, The Unforgiven blir ikke mye bedre enn dette.

Det er et hardt liv

Noen har litt hardt for å innse selvfølgeligheter enn andre. Når man ikke har det så greit fra før av, så blir det ikke bedre av at det blir ennå verre på nasjonal TV. Det var nettopp det som skjedde med denne mannen, når han fikk vite at han ikke er far til det han trodde var hans eget barn.
Rimelig opplagt vil andre si, i og med at han og kona begge er hvite i huden mens barnet helt klart er mulatt.

Spøk med usynlig tau

Noen kjeder seg litt mye om sommeren og finner på de underligste ting. Hva med da å sette et usynlig tau over veien?
Om du kjeder deg ennå verre, kan du kanskje lage en panfløyte av tamponger slik som denne damen.

Bli en Simpson

Hvem er den beste Simpson karakteren av de alle? Avstemningen er godt i gang og finalerunden er klar. Så hvem fortjener å vinne? Homer eller Moe?
Om du ikke vil at noen av de skal vinne, men heller gjenskape deg selv som simpsonskarakter kan du gå til siden Simpsonizeme.com, laste opp et bilde og se hvordan du ville blitt.
For tiden er det enorm trafikk på siden så du får nok pent stille deg i kø.

Frierier på YouTube

De finnes mange dårlig måter man kan fri til sin utkårede på. De fleste liker å gjøre det enkelt andre vil ta den helt ut i offentlighet. Andre igjen gjør det via nett.
Dårlig ide skal vi tro denne samlingen av frierier gjort via YouTube. Bollywood versjonen er kostelig.

Hus med merkelig dybde

Helt til slutt denne uken har vi funnet en video av et litt merkelig hus. Vi klarer ikke helt å følge hvordan det er bygget opp, men jeg har mine tvil om at noen kan bo her:
God helg!
Teknofil.no er ikke ansvarlige for innhold på eksterne lenker.

annonse