Nyhet

Nakent par tatt på fersken av Google Street View

Du er ikke engang trygg i prøverommet.

Google Street View er et fantastisk verktøy som nærmest transporterer deg til steder fjern og nær via nettleseren din.

Ved hjelp av fiffig kamerateknologi, har Google gjort oss til virtuelle turister ved å ta oss med på turer gjennom storbyer og landsbygda. Google har også inntatt Grand Canyon og havbunnen, samt tatt oss med innendørs til butikker og turistmål.

Google Street View opererer også i Frankrike, og her må visst folk passe ekstra godt på hva de driver med. En mann ble for eksempel tatt bilde av mens han urinerte i sin egen oppkjørsel, og nå slår franskmennene til igjen. Et amorøst par har nemlig blitt tatt mer eller mindre på fersken midt i akten.

Franske følelser

Ikke noe rart å se her...Foto: Google

I den franske ekstremsportbutikken Krakatoa i kommunen Briançon ser alt ut til å være normalt. Fargerike klær henger på rekke og rad, og skoene står fint plassert langs veggen.

I prøverommet skjer det derimot noe mystisk. To par nakne bein står vendt mot hverandre, med henholdsvis truse og bokser dratt ned til anklene. Alt ser derfor ut til å være en het affære fanget på kamera med hele Internett som skuelystne.

Spøk eller ikke?

Om paret virkelig har blitt tatt på fersken, eller om de bestemte seg for å spille Google Street View et puss, er gjenstand for debatt. Andre kameravinkler i butikken viser nemlig folk som poserer med skateboard, sykkel og ski – så det hele tyder på et nøye koordinert stunt fra butikken sin side.

Saken viser uansett at du ikke engang er trygg for Googles altseende øyne i prøverommet på din lokale butikk. Så pass ekstra godt på neste gang du skal gjennomføre et «stunt» utenfor huset ditt.

Om du føler kallet, kan du sjekke ut det humoristiske bildet selv på Google Street View.

Vi er på Facebook!

(Kilde: Daily Dot)

Les også
Disse nettlesertilleggene anbefaler vi
Les også
Microsoft angriper Gmail
Les også
De sykeste bildene i Google Street View
Les også
Tissende franskmann saksøker Google
Les også
Google Street View går under vann
Les også
Google Street View beveger seg innendørs
Les også
Fem brukertips for Google Street View
annonse