Til hovedinnhold
NyhetBang & Olufsen 3DTV har innebygd Blu-ray-spiller

Lanserer 3DTV med innebygd Blu-ray-spiller

Bang & Olufsens BeoVision 7-40 er fullspekket med avanserte funksjoner.

Danske Bang & Olufsen lanserer nå en ny utgave av sin 40 tommer store TV BeoVision 7-40. TV-en benytter seg av en aktiv stereoskopisk 3D-funksjonalitet og med på laget er også en integrert Blu-ray-spiller.

Nytt LCD-panel

BeoVision 7-40 er utstyrt med en rekke avanserte funksjoner som skal sørge for skarpe og sømløse bilder, og den baserer seg på et nytt LCD-panel med en dobbelsidig LED-bakbelysning. Lokal dimming på 1,5 D skal i tillegg bidra til å øke kontrasten i bildet.

Blant andre godbiter finner vi en digital surround sound-modul, med støtte for Dolby Digital 5.1/EX 6.1/EX 7.1/Dolby Digital Plus 7.1/True HD 7.1, DTS MA 7.1, DTS 5.1/ES 6.1, MPEG audio L1, LPCM og 7.1-multikanals PCM.

– Unikt tilbud

– Muligheten til å velge en fjernsynsløsning med en innebygd Blu-ray-spiller med 3D-funksjon er unik, og Bang & Olufsen er en av få produsenter som tilbyr en slik løsning, sier Ole Moltsen, Senior Product Manager hos Bang & Olufsen. Han fortsetter:

– 3D blir mer og mer etterspurt ettersom både Hollywood og spillindustrien har begynt å produsere mer 3D-materiale. Samtidig har stadig flere TV-kanaler, og da spesielt sportskanaler, begynt å sende for eksempel de avgjørende Premier League-kampene i 3D. Kvaliteten på 2D-opplevelsen er også like viktig, for det er fremdeles det kundene våre foretrekker mest.

Pris og tilgjengelighet

BeoVision 7-40 blir solgt hos det Bang & Olufsen selv kaller "autoriserte" forhandlere, og har en veiledende utsalgspris på over 99 000 kroner. Med på kjøpet får man DVB-HD, Beo6, Blu-ray-spiller og BeoLab 7-2/4-høyttalere.

Den innebygde Blu-ray-spilleren støtter BD-Live, noe som innebærer at man kan få tilgang til ekstramateriale og annet innhold via Internett.

(Kilde: Bang & Olufsen)

annonse