Til hovedinnhold

iPad-en skal gjøre deg til en bedre selger

SAP lanserer ny salgsstøtteløsning for selgere på farten.

iStockphoto
SAP Sales OnDemand.

SAP har lansert et nytt salgsstøtteverktøy for mobile enheter. Løsningen kalles SAP Sales OnDemand, og skal ifølge en pressemelding fra SAP kombinere samarbeidsfunksjonalitet, nettskytjenester og analyseverktøy, slik at selgere kan få relevant kundeinformasjon og kunnskap om kjøpemønster mens de er i kundemøter.

Det er snakk om en nettskyløsning hvor all relevant informasjon ligger lagret på ett sentralt sted, og nås via et salgspanel på mobil eller nettbrett. Løsningen er integrert med den sosiale programvaren SuccessFactor, som lar hele salgsteamet samarbeide i sanntid.

– SAP Sales On Demand er en del av SAPs nettsky-portefølje for salg, service og markedsføring, og har en ny tilnærming til CRM-systemer i nettskyen som gir stor fleksibilitet, sier Jens Bager, Nordic Head of Line of Business Sales i SAP.

SAP skriver i pressemeldingen at løsningen tar høyde for at virksomheter kjører blandede miljøer, og at noen jobber lokalt mens andre kobler seg til nettskyløsningen. Derfor er SalesOnDemand lagt opp slik at kunder kan bruke den som en utvidelse av bedriftens eksisterende ERP- og CRM-løsninger fra SAP.

(Kilde: Pressemelding)

annonse