Til hovedinnhold

Slik er nye Android Market

En ny versjon applikasjonsbutikken til Android kan nå lastes ned.

Det er ikke mer enn noen få måneder siden Android Market fikk en overhaling, og står nok en stor oppdatering for tur. Den nye versjonen gir et helt nytt utseende, og ser mye mer avansert og lekker ut enn den foregående. Her får du raskere tilgang til mange ulike kategorier, og det å bla seg igjennom de ulike fanene er mye mer effektivt.

Selve brukergrensesnittet er enkelt å bruke samtidig som det ser svært pent ut. Du får også en startside med de mest aktuelle applikasjonene hver uke.

Filmer og bøker

En annen stor endring som enn så lenge kun er forbeholdt USA, er muligheten for å kjøpe bøker og leie filmer. Dette gjøres da direkte fra telefonen, og du skal også få muligheten til å lagre filmene på telefonen hvis du skulle være uten internettilgang.

Den nye versjonen av Android Market vil komme automatisk til alle telefoner med versjon 2.2 eller høyere av operativsystemet, men dette vil ta noen uker. Hvis du vil prøve det ut nå kan du laste det ned, og det vil legge seg helt smertefritt over din gamle versjon. Lenke til nedlastingen finner du her.

Les også:

(Kilde: droid-life.com, googlemobile.blogspot.com)

annonse