Til hovedinnhold
NyhetFortsatt liv i gamle muskler

Rambo får nytt spill

Åttitallshelten er tilbake på spillfronten.

Åttitallets mest kjente actionhelt, John Rambo, får spill. Den relativt anonyme britiske spillutgiveren Reef Entertainment har nemlig bekreftet at de har sikret seg rettighetene til å gi ut et eller flere Rambo-spill.

— Jeg er en stor fan av Sylvester Stallone-filmene, og da vi fikk sjansen til å sikre oss spillrettghetene fra StudioCanal tok vi dem med begge hendene, sier Reef-sjef Peter Rezon til bransjenettstedet MCV.

Vi vet lite om selve spillet enda, men Craig Lewis fra Reef forteller følgende til MCV:

— Rambo blir et AAA-spill for PS3, Xbox 360 og PC, og det vil fange den skitne atmosfæren og den heftige spenningen som gjorde Rambo-filmene så suksessfulle. Vi har store ambisjoner for Reef, og Rambo-lisensen er det første steget i å etablere oss som en viktig spiller på det verdensomspennende markedet.

Det er ikke kjent hvem som skal utvikle Rambo-spillet, men Reef har tidligere jobbet med Aliens vs. Predator-skaperne Rebellion, som har mye erfaring med actionspill.

Reef har forøvrig også kunngjort at de vil gi ut eventyrspillet Captain Morgane and the Golden Turtle for PC, Wii, PS3 og DS, fra franske Wizarbox.

Les også
Tyskerne får endelig spille Doom
Les også
Dette spillet er ulikt alle andre
Les også
Desse spela gler vi oss til
Les også
Fjerner terroristens favorittspill
Les også
De 5 beste skytespillene i tredjeperson
Les også
De 5 heftigste skytespillene
Les også
Crysis 2 - Fremdeles skarpladd
Les også
– Krigsspill er bra for psyken
Les også
Doom-våpen var leketøy
annonse