Tek.no

Nyhet

Apacer med rask SSD

Apacer lanserer rask SSD-enhet som benytter SandForce-kontroller.

7 Feb 2011 13:59

Selskapet Apacer Technology lanserer nå deres nye Turbo II AS602 SSD-enhet. Den benytter SandForce kjente SF-1200-kontroller.

Enheten baserer seg på SATA 3,0 GB/s-grensesnitt, som kan gi overføringshastighet på opptil 300 MB/s. Native Command Queuing (NCQ)-støtte gjør at oppgaver blir utført i en rekkefølge som skal føre til økt ytelse. Apacer lover at enheten skal gi sekvensiell lese/skrive-ytelse på 285/275 MB/s, og IOPS-verdien skal ligge på 30 000 operasjoner i sekundet, men ved sammenlignbare sektor-begrensninger mot andre kontrollere er det snakk om 13 000 IOPS.

Enhetene bruker det Apacer kaller "Duraclass Technology", noe som skal øke levetiden og ECC og RAISE skal forhindre feil på enhetene. De skal tåle støt på opptil 1500G, noe som står i tråd med de fleste andre SSD-er på markedet. De støtter også TRIM-kommandoen i Windows 7 som gjør det mulig å optimalisere enheten over tid.

Apacer Turbo II AS602 SSD leveres med lagringskapasitet på 60, 120 og 240 GB, og det er sistnevnte som skal skilte med nevnte spesifikasjoner. Enheten er tilgjengelig som en del av en pakke med programvare for SSD-optimalisering, diskkloneverktøyet Acronis True Image og SATA-til-USB adapter.

Les mer om enhetene på apacer.com.

Tilgjengelighet og pris er foreløpig ukjent.

(Kilde: Techpowerup)

Les også
Corsair lanserer billig-SSD
Les også
Seagate-hybriden sliter
Les også
Intel lanserer kompakt SSD
Les også
Fortsetter med Sandforce
Les også
Kingston lanserer ekstern SSD
Les også
Lynrask USB 3.0 enhet
annonse

Les også