Til hovedinnhold

Musikktelefon i 1 million eksemplarer

– Faktum er at Nokia 3250 overgår enhver forventning, skrev mobilen.no sin tester Janne Bjergli da hun omtalte telefonen i mars i år. Den gang slo mobilen.no fast at 3250 sannsynligvis hadde den beste musikkspilleren så langt. Også lyden fikk beste karakter.
Sommer-telefon
Nokia påpeker i en pressemelding at dette er en telefon som passer ekstra godt i sommersesongen.
– Som verdens største produsent av digitale musikkspillere, fortsetter Nokia med å gjøre mobil musikk tilgjengelig, sier senior visepresident Heikki Norta i selskapets livsstilsavdeling.
– Når vi går inn i sommerferie-sesongen er Nokia 3250 en ideell reisepartner. Den lagrer alle dine favorittsanger, tar opp de kjæreste sommerminnene og har også et off-line-modus for de endeløse lange flyturene, sier han.
Smartphone
Teknisk sett er Nokia 3250 basert på tredje generasjon av Nokia S60 og operativsystemet Symbian. Dette støtter en rekke digitale musikkformater, som MP3, WMA, M4A, AAC og eAAC+.
– Tredje utgave av S60 programvare gir en ny grad av fleksibilitet og sikkerhet, og gjør det enkelt å lage enheter og tjenester myntet på massemarkedet. Suksessen til Nokia 3250 viser at forbrukerne setter pris på allsidigheten s60 tilbyr, sier Norta ifølge en pressemelding fra Nokia.

Mer om
annonse