Nye UE Boom 2 spiller høyere og tåler mer

Nå utvides Ultimate Ears Boom-familien.

Ultimate Ears oppladbare høyttaler UE Boom 360 ble lagt merke til da den kom på markedet høsten 2013. Den fargerike og bærbare Bluetooth-høyttaleren har hatt tøff konkurranse, men Ultimate Ears har gjennom klart å ta en solid andel av dette markedet. Særlig er høyttaleren populær i USA, men også her hjemme har mange latt seg imponere over hvor mye lyd den kompakte høyttaleren klarer å gi fra seg.

UE Boom 360 er bare litt høyere enn en ølboks.

Ny versjon av «originalen»

Nå kommer andre generasjon av UE Boom 360, og den heter naturlig nok UE Boom 2. Nå har vi riktig nok sett en UE Boom Mega også, ja til og med en UE Boom mini, men modellen som nå oppdateres er altså den originale UE Boom 360.

Dette er modellen som i størrelse og fasong minner om en halvliters ølboks. Den er vanntett (IPx7), tåler fall fra halvannen meter, og finnes i flere friske farger.

Kraftigere og med ny app

Det nye med årets modell er at den har fått kraftigere lyd og lenger rekkevidde. I tillegg kan du nå hoppe frem eller tilbake i musikken din uten å måtte fiske frem mobilen. I tillegg finnes det en Boom-app til mobilen din.

Med appen blir det enklere å koble sammen to UE Boom-er til et stereopar, og du kan bruke UE Boom stille inn alarmer så du blir vekket med musikk.

Rekkevidden er økt fra ca 10 til ca 30 meter. Da snakker vi om avstanden mellom høyttaler og mobil – ikke om hvor langt unna du kan gå før du ikke lenger hører musikken. Men også den avstanden er økt. Nye UE Boom 2 spiller angivelig 25 prosent høyere enn UE Boom 360. I tillegg skal batteriet holde til 15 timer sammenhengende musikkavspilling. Starter du festen klokken 18 om kvelden vil den altså kunne spille helt til de første begynner å rusle hjem ved 12-tiden neste formiddag.

Gjørmesikker og fargerik

UE Boom skal tåle både vann og gjørme, eller fest, som noen kaller det. Det kan virke som om de som har satt navn på de nye fargekombinasjonene har personlige erfaringer med å ta seg en fest. De har i alle fall døpt fargene cherrybomb, yeti, phantom, greenmachine, tropical og brainfreeze.

Helt gratis er moroa ikke. UE Boom 2 koster 1999 kroner, som i målgruppens valuta tilsvarer et sted mellom 16 og 54 halvlitere (ekstern lenke).

Om UE Boom 2 er verdt pengene skal vi ikke si noe om, for vi har foreløpig ikke testet høyttaleren.

Denne høyttaleren fra Denon er liten og har masse trøkk >>

Les også
UE Boom 2: Partyboksen UE Boom i kraftigere utgave
Les også
Vinn en Bluetooth-høyttaler i helgekonkurransen
Les også
Bose SoundLink Mini 2: Bitteliten høyttaler med knallgod lyd
Les også
Marshall London: Når musikk er det viktigste i verden
Les også
Mobiltilbehør til nytte og fornøyelse
Les også
Logitech tryller med lyd
annonse