Til hovedinnhold

Se video av Samsungs nye smartklokke

Ny teaser-video viser Gear S2.

Samsung/YouTube

Samsung har i lengre tid servert oss sparsomme glimt av sin kommende smartklokke, og nå legger mobilgiganten ut enda flere agn i forkant av den nært forestående lanseringen. Selskapet har nemlig lagt ut en rykende fersk teaser-video som gir oss et enda bedre bilde av hva de har i ermet.

I klippet, som kun varer 30 sekunder, får vi tilsynelatende en kjapp gjennomgang av noen av funksjonene til Gear S2, som altså blir navnet på den nye smartklokken.

Værapper og pulsmåler

Videoen demonstrer blant annet en vær-app hvor man kan hoppe mellom ulike byer for å få opp værforholdene og klokkeslettene i byene, samt et kvikt innblikk i en stoppeklokkefunksjon og treningsfunksjon.

Teaseren gir oss en kjapp introduksjon av værappene. Foto: Samsung/YouTube

Klippet viser oss også hvordan man kan bla gjennom en sirkulært utformet app-meny bestående av runde ikoner med en liten, hvit markør. Denne flytter man formodentlig ved hjelp av den roterende urkransen, som vi allerede vet at klokken vil komme med.

Det kommer også tydelig frem at Samsung Gear S2 vil få en pulsmåler, og at man kan velge mellom flere digitale urskiver med forskjellig og til dels kreativt design. Teaser-videoen bekrefter tilsynelatende også at klokken vil bli formelt avduket den 3. september i forbindelse med IFA-messen i Berlin.

Mange rykter

Det er dermed ikke lenge til vi endelig får se Gear S2 i aksjon. Når det gjelder tekniske spesifikasjoner har tidligere rykter indikert at klokken får en Exynos 3472-prosessor på 1,2 GHz, 768 MB minne, 4 GB lagringsplass og et batteri på 250 mAh.

Den får ifølge ryktene en Super-AMOLED-skjerm med en oppløsning på 360 x 360 piksler og støtte for betalingsløsningen Samsung Pay. Ingenting av dette er imidlertid endelig bekreftet. Den nye teaser-videoen av smarktlokken ser du under.

Samsung har mye på gang: Nå skal selskapets TV-er få innebygget støtte for nettsky-spilling »

(Via TechCrunch)

annonse