Til hovedinnhold

Nå kan du få en flysimulator i stua

Men vær beredt på å bla opp for hobbyen.

Nå kan alle aspirerende piloter endelig få seg sin egen, private flysimulator tilgjengelig i hjemmet – enten det er på hobbyrommet eller i garasjen. Men det koster å være kar.

OVO-4 Home Flight Simulator er navnet på en flysimulator i full størrelse som er tilgjengelig for salg på nett. Den kan bli installert i hjemmet og inneholder alt man måtte ønske seg av en flysimulator, men koster også i underkant av 330 000 kroner, ekskludert moms.

Hig etter realisme

Flysimulatoren har en størrelse på 320 (L) x 220 (H) x 360 cm (B), og en vekt på 1000 kg. Kapselen inneholder en gjenskapt cockpit, komplett med realistiske flyvekontroller. Nå kan man endelig finne ut hva alle knappene og spakene faktisk gjør.

I tillegg skal OVO-4 gjenskape det man ser, hører og føler ombord på et ekte fly som pilot. Man skal kunne kjenne turbulens og når flyet tar av, samt høre bråk fra motorene. Flysimulatoren endrer til og med lysforholdene inne i cockpiten for å gi en følelse av natt og dag.

Brukervennlig

På innsiden lurer det tre 24 tommer store TFT-skjermer som fungerer som vinduer mot den simulerte virkeligheten.

OVO-4 kjører på Microsoft Flight Simulator X – som er et temmelig brukervennlig simuleringsspill som man ikke vil ha store vansker med å bruke.

Pris og tilgjengelighet

OVO-4 Home Flight Simulator er tilgjengelig for bestilling på Firebox.com, til den nette sum av 35 995 pund, eller om lag 330 000 kroner (ekskludert merverdiavgift).

(Kilde: Firebox)

annonse