Jukeboksen gjenoppstår

Digitale jukebokser er riktignok ikke en ny oppfinnelse og har allerede eksistert en god stund, selv om de fleste kanskje fremdeles forbinder jukeboksen med 50-talls amerikansk ungdomskultur.

Et av selskapene som har spesialisert seg på nettopp digitale jukebokser, TouchTunes Interactive Networks, viste nylig frem en ny, elegant designet modell på et hotell i Las Vegas.

Apparatet heter Virtuo SmartJuke og skal gjøre det ekstra enkelt å spille av den ønskede musikken, takket være en spesiell, patentert søketeknologi som lar brukeren søke med artist, sjanger, popularitet, tekst og slipptidspunktet for platen.

I tillegg har den en integrert anbefalingsfunksjon, og den har også støtte for iPhone-applikasjonen myTouchTunes, som du kan bruke til å velge musikk eller lage egne spillelister.

Virtuo SmartJuke har et mål på 100 x 72 x 27 cm og har en 26 tommers berøringsskjerm med en oppløsning på 1366 x 768. Den skal ha en enkel og spillaktig interface som kan forandres for å tilpasses omgivelsene. Forsterkerne er av er typen Bang & Olufsen ICEpower på 450 W.

Det foreligger ingen videre informasjon om pris og tilgjengelighet, så det uvisst hvor du eventuelt kan få se vidunderet i aksjon.

(Kilde: Gizmag)

Les også
Hva tror du disse hattene gjør?
Les også
Nå kan du styre PC-en med øynene
Les også
Hanske styrer PC-en
Les også
Asus O!Play Mini - Liten og god mediespiller
Les også
Nytt lydformat krever 11 høyttalere
Les også
En million betaler for Spotify
annonse