JVC med lydopptaker for gatemusikere

JVC annonserte nylig en ny serie med portable lydopptakere/-avspillere for gatedansere/-musikere under navnene RD-R1 og RD-R2. RD-serien vil passe den angitte målgruppen på grunn av en rekke funksjoner – som for eksempel nedtelling og håndklapping for å komme lett inn i takt.

Enhetene veier 450 gram og er kompatible med microSD/SDHC-kort (4 GB til 32 GB), tar opp musikk via en innebygd stereofonisk mikrofon, og kan spille av MP3, WMA, AAC og lineær PCM, også kjent som WAV. RD-enhetene dukker opp med to 2,5 watts høyttalere.

RD-R2 er storebroren i dette forholdet og kommer i tillegg med USB-inngang, FM-tuner, inngang for gitar, samt en tuner for Korg/metronome. Batteritiden er på 50 timer ved innspilling, mens den faller ned på 19 timer ved uavbrutt avspilling. Impedansnivåene på de ulike inngangene er 47 kΩ på mikrofon, 470 kΩ på gitar og anbefalte 16 Ω eller mer på hodetelefoner.

Pris og tilgjengelighet

Billigutgaven RD-R1 kommer i fargene metallisk grått, lyst gull, rosa og hvitt, og har en prisantydning på rundt 1700 kroner. RD-R2 kommer i svart og sølv og vil få en pris på 37 800 yen, eller under 2700 kroner. Produktene vil bli tilgjengelig i Japan tidlig i februar, men det er ennå ukjent om de vil dukke opp i Norge.

(Kilder: Crunchgear, JVC)

Les også
MP3-spiller for barskinger
Les også
Ta opp lyden med Olympus LS-7
Les også
Armbåndsur med MP3-spiller
Les også
Vil forby bruk av hodetelefoner
Les også
Super-projektor fra JVC
Les også
Billige hodetelefoner fra JVC
Les også
JVC viser THX-sertifiserte 3D-projektorer
Les også
Stilig og retro boombox
annonse