Tek.no

Nyhet

Topp ti: De morsomste nettsidene

Ole Morten Knudsen
2 Okt 2007 11:00

Nettet er vidunderlig når det gjelder underholdning.
Trolig er det nok til å fylle et par liv med kun surfing.
For å gjøre det litt enklere for deg gir vi her listen over ti av verdens morsomste nettsteder.
Les også:
Her er de morsomste webseriene.
Verdens ti hotteste nettsider.
Bli en ekte Jedi ridder.

Ti besteSmaken er som baken og den er delt sies det. Mange er nok uenige i vår liste og det er greit. Men at dette er noe av det beste nettet har å by på av sær underholdning er det ingen tvil om.
Les og le:
I kiss you!


Mange kjente allerede karakteren Borat godt før filmen "Cultural learnings from Kazakstan" kom ut. Ikke fordi Sacha Baron Cohen hadde spilt karakteren Borat lenge før det ble skapt en helaftens film, men på grunn av Mahir Cagri sin herlige nettside.
På denne nettsiden møter du Mahir og egentlig ikke så mye mer. Og det trengs egentlig heller ikke. Mahir byr seg frem for all verdens damer uten blygsel og inviterer de usett hjem til seg i Tyrkia.
"Who is want to come TURKEY  I can invitate ... She can stay my home." skriver han på sin noe hjemmesnekrede hjemmeside.
Kanskje ikke rart mange mener Cohen hentet inspirasjon herfra.

The Best Page In The Universe
Det er ikke lite selvskryt George Ouzonian, også kjent som Maddox, gir seg selv i tittelen på sin nettside. Om det er den beste i hele universet kan diskuteres, men at den er morsom er det lite tvil om.
Hele nettstedet består egentlig ikke av annet enn Maddox sine hatske artikler mot alt han ikke liker. Men med en skarp satyirisk penn blir det hele meget underholdende.
Om det er noe han skriver som du ikke liker vil jeg råde deg til ikke å klage. Et av hans yndlingstema er nemlig å hakke løs på lesere som klager, til stor glede for alle andre.
Andre nettsteder du burde sjekke ut hvor forfatteren presenterer egne historier er:
Old Fish And Lemonade, hvor marinegasten Michael Bower filosoferer over livet, og Tucker Max hvor den notoriske sjekkeren Tucker Max forteller om sine sex- og fylleskandaler. Noen av disse historiene går nok langt over grensen, men på en regnværsdag kan du få noen timer underholdning her.

Engrish


Engrish.com er også en velkjent side, og det er absolutt ikke uten grunn.
En mer hysterisk morsom samling skal du lete lenge etter.
Konseptet er meget enkelt. Start å samle inn tekster på engelsk funnet i ikke-engelsktalende land.
Resultatet er fantastisk og mange timer med god underholdning for deg. Min personlige all-time favoritt her er leketøyet som vil ha deg til å gjøre noe heller ufint med hendene.
Helt klart en velegnet gave til lillebror.
Collegehumor
Collegehumor er nok i første rekke ment for amerikanske studenter som er glade i fyll, nakne kropper og håpløse professorer. Men her er det også mye morsomt for alle andre. I staben er det noen få ansatte som jevnlig bidrar med egne artikler og videoer. I tillegg legger brukerne opp bilder, videoer og lenker.
Så om nettsiden ikke oppfyller ditt humorkrav så finner du helt sikkert en lenke her som gjør det.
Verdt å få med seg er "Prank War" hvor to av nettstedets gründere gjør sitt beste for å drite hverandre ut. Dette kommer helt klart til å ende dårlig. Ellers er også "Street Fighter, the later years" en liten perle.

Kjærestekrangel


De fleste har hatt en krangel eller to med kjæresten sin. De færreste velger å legge de små og store diskusjonene ut på nett. Heldigvis er det noen som gidder dette. Til din og min store glede.
På nettstedet Things my girlfriend and I have argued about kan du lese om så og si alle diskusjoner en engelsk mann og en tysk kvinne har hatt opp gjennom årene. Og listen er ikke kort. Her diskuteres det plantehold, hvordan kutte en kiwi og om yngstesønnen egentlig har savnet pappa eller ikke.
Hva kjæresten, Margaret, synes om at hun blir uthengt på nett vites ikke. Men forhåpentligvis har hun like god humor som mannen som står bak siden. På den annen side har ikke nettstedet blitt oppdatert på en god stund så kanskje Margaret fikk nok av nettskriveriene.
I am bored
Nettsiden i-am-bored.com er akkurat det den utgir seg for. Et nettsted du kan gå når du kjeder deg, gjerne i arbeidstiden. Her finner du spill, linker, videoer og historier. Noen morsomme, andre mer interessante.
Nettsiden har ikke spesielt spennende design, men det tar den heldigvis igjen på innhold. Et annet nettsted verdt en titt er Militantplatypus. Her er det en rekke lenker for de med teknofile interesser.
Cracked


Cracked.com er nettsiden for deg som er spesielt glad i lister og amerikansk populærkultur. Her gjennomgås både gamle sit-com stjerners videre karrierer og elendige spillideer.
Alt med en god dose ironi og et rikt utvalg av bilder og videoer.
Ufrivillig morsomme tegneserier
Tegneserier er ofte en god kilde til moro. Men ofte er det ikke nødvendigvis meningen å være morsom i utgangspunktet.
Gamle tegneseriecovre kan likevel være en god kilde til underholdning og det har en rekke nettsteder tatt seg nytte av. Noen eksempler er Fresh99Institute of official Cheer og Yes But No But Yes.
Alle disse tre sidene har dessuten en rekke andre morsomme innslag som er verdt en titt. Om du derimot vil lese en tegneserie som er morsom med vilje er The Perry Bible Fellowship verdt en titt.

TV reklamer
TV reklamene forsøker seg stadig med nye morsomheter. Noen ganger klarer de også å nå sitt mål.
Nettstedet Funny Commercials har heldigvis samlet de beste av de beste. Personlig liker jeg best Volks Wagen sin reklame for sikker bil. Ikke overraskende ble aldri denne reklamen vist på TV.
Fark


Fark.com kommer ikke utenom denne listen. Nettsiden er kanskje ikke hysterisk i seg selv, men med sitt vell av linker til nyheter, bilder, videoer, artikler og annet skal det godt gjøres å rive seg løs fra denne siden når du er i gang. Siden er utvilsomt godt lest så her vil du ikke føle deg ensom.
Ellers er nettsiden funnyjunk.com i samme bransje. Morsomme bilder og stadig nye videoer. De helt store morsomhetene må du derimot lete litt etter for her er det mye innhold.
Dette var vårt utvalg av noe av det beste nett kan by på. Om du mener vi har oversett gull i vår jakt så ikke nøl med å si ifra i kommentarfeltet nedenfor.
Teknofil.no tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider.

annonse

Les også