Til hovedinnhold

Nytt bilde av Sonys kommende toppmodell

Denne gangen er det kamera-appen som får vist seg frem.

Sony/GSMArena/montasje V. Haugen
Slik skal Sonys nye fotoapp se ut på ryktemodellen Honami.

Sony er i drivet om dagen. Xperia Z kom på best tenkelige tidspunkt for produsenten, og nå venter mange på at Sony skal gjenta suksessen, blant annet med relativt nylanserte Xperia Z Ultra, men også med den ryktede modellen Honami.

Den siste tiden har vi sett flere detaljer om og bilder av det som skal være Sonys kommende toppmodell. Sist ut er bilder fra kamera-appen.

Appen har fått en visuell overhaling og menyelementene er ikke lenger helt slik vi er vant til på en Xperia-modell.

Les også: Sony Xperia Honami får 20-megapikselkamera

Inspirert av Nokia?

Oversikten over tilgjengelige oppløsninger går helt opp til de 20 megapikslene ryktene har nevnt så langt, men det ser ikke ut til at man kan velge å fotografere med oppløsninger mellom 8 og 20 megapiksler. Innstillingen for åtte megapiksler er også den høyeste som er tilgjengelig i bredformat.

Enkelte av ryktene så langt vil ha det til at Honami også skal kunne gjøre såkalt "pixel binning", altså at den knipser fotografier med alle sine 20 millioner bildepunkter, før den slår sammen piksler i samme område til én enkelt piksel av høyere kvalitet. Dette er nøyaktig det samme teknikken som Nokia brukte i 808 PureView. Foreløpig har Nokia sagt veldig lite om også arvtageren, Lumia 1020, gjør det samme.

Les også: Sniktitt på Nokias kamerakjempe; Lumia 1020

Kraftig innmat

Motoren i Sony Honami skal være en Snapdragon 800-brikke fra Qualcomm. Det er sannsynligvis den kraftigste systembrikken på markedet.

Full-HD-skjerm på fem tommer, og 16 GB innebygget lagringsplass skal også være en del av pakken. Her vil det bli mulighet for å utvide lagringsplassen med minnekort.

Det ventes at Sony vil avduke den nye telefonen under årets IFA-messe. Vi er selvfølgelig til stede under messen, og bringer deg nyheter og sniktitter på nye produkter.

Les også: Sniktitt på Sony Xperia Ultra

(Kilde: gsmarena.com)

annonse