Til hovedinnhold

Vil iPhone 7 se omtrent slik ut?

Tysk designer har lekt seg med et nytt konsept.

Martin Hajek/ComputerBild.de

Om noen måneder er det duket for en ny iPhone-lansering, noe som tradisjon tro betyr at ryktene kommer på løpende bånd over sommeren. Det er ventet at årets lanseringer «bare» vil være mindre oppgraderinger av iPhone 6 og iPhone 6 Plus, og at de får en S etter 6-tallet i navnet. Det samme skjedde for to- og fire år siden.

Enkelte tror imidlertid at Apple vil hoppe rett til iPhone 7 denne gangen. En av dem er den tyske designeren Martin Hajek, som flere ganger tidligere har laget konsepttegninger av ikke-lanserte Apple-produkter, skriver Phone Arena.

Foto: Martin Hajek/ComputerBild.de

Med iPhone 6 var designeren helt klart inne på noe, selv om han trodde Apple ville fjerne hjem-knappen ... Nå har samme designer laget nye konseptbilder for bloggen ComputerBild.de som viser hvordan han tror iPhone 7 kan se ut.

Touch ID i skjermen

Han tror altså på smale rammer, og en skjerm som nesten er strukket helt ut til kantene. I tillegg ser han for seg at Apple benytter seg av patentet de fikk sikret seg for ett år siden, som vil la hele skjermen fungere som en fingeravtrykkssensor. I hans visjon vil dette føre til at hele hjemknappen blir en del av skjermen, noe som definitivt er en interessant tanke.

Som tidligere rykter har antydet, kan det bli snakk om to linser på mobilkameraet, noe Hajek også har tegnet inn. I tillegg har han tatt med belysning av Apple-logoen på baksiden, men akkurat det virker kanskje litt sært.

Les også: Dette vet vi om iPhone 6S »

(Kilder: Phone Arena, ComputerBild.de, Martin Hajek)

I bildegalleriet under ser du noen av bildene. Se flere hos ComputerBild.de.

annonse