Tek.no

Nyhet

Full disco i tastaturet

Karin Aas
7 Apr 2005 23:49

Sansun Industries har lansert et splitter nytt tastatur, perfekt for spillere, med både belysningseffekt og GSM-sensor. Om en av dine typiske fritidssysler dine er å sitte med hodetelefoner i et mørkt rom og spille dataspill er dette kanskje det perfekte tastaturet for deg.

Det spesielle er altså GSM-sensoren, som gjør tastaturet i stand til å plukke opp mobiltelefonsignaler. Sensoren har en rekkevidde på opp til 40 cm, så mobilen bør med andre ord ikke ligge så altfor langt unna tastaturet for at det skal kunne være i stand til å reagere.

Blir du oppringt vil nummertastene på tastaturet begynne å blinke rytmisk og med ulike farger. På den måten skal det ikke være mulig å ikke få med seg at mobilen ringer, uansett hvor konsentrert man måtte være. Med selve belysningsfunksjonen aktivert blir heller ikke mørket noe problem, siden tastene får et skinnende, sterkt og blått lys.

Utseendemessig kan tastaturet virke uvant siden en del har blitt gjort for å gjøre det så lite som mulig. Med en størrelse på bare 415(L) x 170(V) x 30(H)mm tar det ikke opp stort til plass. På nåværende tidspunkt får du kun kjøpt tastaturet med PS2-plugg, men Sansun planlegger å slippe en USB-versjon om ikke så altfor lenge.

annonse

Les også