Nyhet

Dette har vi fått inn denne uken

Denne uken kan vi ikke skryte over å ha fått inn så veldig mange mobiltelefoner, men husk at testproduktene vi fikk inn i uke 46 og uke 47 nå nærmer seg ferdig testet.

Denne uken har vi fått inn ett nytt testprodukt:

Det vi ser her er en Tomtom Live 120. Det at den heter Live gjør at den er veldig mye mer spennende enn en vanlig GPS, i likhet med Tomtom Go Live 1000, som vi nylig testet.

Live-funksjonen gjør at GPS-en kan søke etter bedrifter via Google, den kan fortelle deg værmeldingen og den kan fortelle deg hvor det er trafikk akkurat nå. Det bør sørge for at du kommer deg fra A til B raskere enn før, fordi du kan forutse hvor trafikken står i ro og stanger i kø.

Les også testen av Tomtom Go Live 1000 »

Om artikkelserien

  • Denne artikkelserien er ment som et hint om hvilke mobiler leserne snart kan forvente å se test av. Tidspunkt for publisering er ikke spikret, og problemer med et testeksemplar kan føre til forsinkelser.
  • I enkelte tilfeller skjer det at vi av ulike årsaker ikke kan oppgi at vi har et produkt inne til test, for eksempel når vi har en sperrefrist for når vi kan publisere en test eller annen informasjon om produktet.
  • Det kan også finnes andre årsaker til at det ikke er hensiktsmessig å avsløre en kommende test før publisering.
Les også
Tomtom Go Live 1000
Les også
Garmin Nüvi 1340
Les også
Garmin Nüvi 3760
Les også
Navigatorer for skog og mark
annonse