Til hovedinnhold

Nokia N85 titter frem - igjen

Ukjent

Nokia "N85" dukket først opp på Amobil i begynnelsen av juni, og ble ut i fra det ene bildet sett å være en miks mellom N81 og N95. Nå er det dukket opp ytterligere fire bilder i langt bedre kvalitet som også viser mer hva telefonen eventuelt kan by på.

Bekrefter fem megapikslers kamera

Det bildene bekrefter er at telefonen vil få et fem megapikslers kamera med Carl Zeiss-optikk. To blitslys sørger for bedre belysning under filming i mørke omgivelser, mens et linsedeksel skal beskytte kameraet mot riper og uønskede partikler.

Ting tyder ellers på at telefonen har 3G, om ikke super-3G, samt N-seriens nye mediamenyer. Dette avslører videokameraet i front og multimedia-tasten nede til høyre.

Hvor stor skjermen er, hva som gjør "N85" til en lettere utgave av N95 og hva spesifikasjonene er forøvrig kan vi kun spekulere i. Selv navnet er høyst usikkert, spesielt siden telefonen går under betegnelsen "N00" og ikke engang har dette fastsatt inni menyene.

Dermed er det også sannsynlig at det vil gå en tid før "N85" blir lansert og kommer på markedet. Vi venter uansett i spenning.

(Kilde: Engadget)

annonse