Tek.no

Nyhet

Her er neste års Windows Mobile

Marius S Eltervåg
4 Des 2007 12:04

Nettstedet The Boy Genius Report er kjent for å grave opp rykter og å være tidlig ute med avsløringer. Denne gangen var det mer tilfeldighetene som førte til at gjengen kan presentere hele 100 bilder av neste versjon av Microsofts mobilplattform: Windows Mobile 6.1.

Da nettstedet fikk inn et testeksemplar av Motorola Q9 (WiFi-versjonen) viste det seg nemlig at den hadde WM 6.1 Standard, som frem til nå var ventet på markedet tidligst i januar neste år.

Flere snarveier og trådet SMS

Noen forskjeller fra Windows Mobile 6.0 Standard er at du nå kan kopiere og lime inn tekst og elementer, du finner nye snarveier i "aktiv ventemodus", og de sist brukte programmene popper nå opp i startmenyen. Du kan også vise tekstmeldinger i trådet modus, noe som betyr at telefonen viser hele historikken av meldinger sendt mellom deg og en annen person, på samme måte som en vanlig lynmeldingsklient ville gjort.

Dersom du vil ta en nærmere titt på Windows Mobile 6.1, kan du sjekke ut hele bildegalleriet bestående av over 100 skjermskudd, hos Boy Genius.

(Kilder: The Boy Genius Report)

annonse

Les også