Tek.no

Nyhet

Nå får du kjøpt Motorola Q Q9

Marius S Eltervåg
9 Okt 2007 08:47

Nå har Motorolas smarttelefon Q Q9 dukket opp i norske butikkhyller. Med en tykkelse på knappe 1,2 cm burde den passe for de som ønsker seg en tynn smarttelefon. Vekten på 134 gram og bredden på 6,7 cm er imidlertid ikke like beskjedne.

Q Q9 har en 2,4 tommers skjerm med en oppløsning på 320 x 240 punkter. Fargedybden er på 65536 farger.

Kameraet tar bilder med en oppløsning på 2 megapiksler. Det er ikke autofokus på kameraet. Du kan også filme videosnutter med en hastighet på 30 fps per sekund.

Windows Mobile 6.0

Operativsystemet i telefonen er Microsofts plattform Windows Mobile 6.0 Standard. Mer om dette operativsystemet kan du lese i artikkelen "Sniktitt: Windows Mobile 6."

Ellers har Q Q9 fått en solid dose trådløs teknologi. Foruten støtte for alle de fire GSM-nettene finner du både Edge, 3G og super-3G, slik at du alltid er sikret deg den høyeste surfehastigheten som er tilgjengelig der du befinner deg. Du finner ikke WiFi, så du kan ikke surfe på det trådløse hjemmenettverket ditt.

Bluetooth 2.0 er på plass, slik at du kan overføre filer til og fra datamaskinen din. A2DP-støtten gjør at du kan bruke trådløse stereohodesett.

Internminnet i Q Q9 er på 256 MB, og du kan utvide dette med minnekort av typen microSD dersom du trenger mer plass.

Telefonen er allerede på plass i flere nettbutikker, og koster fra ca 3550 kroner og oppover uten abonnement.

>> Finn billigst pris uten abonnement.

>> Finn billigst pris med abonnement.

Les også
Nokia 6500 Classic i butikken
Les også
Nye Samsung-mobiler i prisguiden
annonse

Les også