Knuser Netcom på mobilt bredbånd

Med mobilt kontor kan du jobbe hvor som helst. (Foto: René Mansi)

Når et flertall operatører prøver å kapre markedet samtidig, er det naturlig at ett selskap ofte lokker litt flere kunder enn det andre. På mobilt bredbånd er det Telenor som er den største kundemagneten. Med usedvanlig god margin.

Mens Netcom har vokst 25 prosent fra mars til juni, har Telenor vokst hele 150 prosent, skriver Inside Telecom (krever login).

Netcom har tidligere ledet på grunn av at de lanserte super-3G først. Men mens Netcom klatret fra 40 000 til 50 000 kunder, nådde Telenor å klatre fra 40 000 til 100 000 kunder.

Mye markedsføring

Vi har alle bitt oss merke i at Telenor kjører på med markedsføring av mobilt bredbånd på TV og andre steder. Nå sier Øyvind Vederhus, kommunikasjonsrådgiver i Netcom, at de også vil markedsføre hardere.

– Telenor har hatt et enormt trykk på reklamefronten. Men du vil få se et langt mer aggressivt NetCom i tiden fremover. Dette er et marked vi i høyeste grad skal være til stede i, sier han til Inside Telecom.

I tillegg forklarer Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor, at en viktig grunn til økt kundemasse er mye positiv omtale i massemediene. Han understreker at Telenors Mobilt Kontor har kommet godt ut i samletester.

(Kilder: Inside Telecom)

Les også
Bankansatte skal bli mobile
Les også
Selger Netcom-bredbånd til halv pris
annonse