Tek.no

Nyhet

Armbånd lar deg styre mobilen med ett trykk

Raskere og smidigere bruk av telefonen.

Haloband
3 Jan 2014 19:00

På relativt kort tid har mobiltelefonen gått fra å være noe du ringer eller tekster med, til å bli et redskap med uendelige muligheter. For å finne frem til de funksjonene du ønsker kan det i noen tilfeller være en del knoting, spesielt på små skjermer, eller hvis man har overdimensjonerte fingre.

Frykt ikke – nå kommer det en dings som gjør mobilbruken så enkel som den burde være. Dette armbåndet lar deg gjøre akkurat det du vil ved å dulte telefonen borti det.

Egen app med mange muligheter

Haloband er et armbånd laget av silikon og har en NFC-brikke inni seg som gjør det mulig å kommunisere med Android-telefoner. Ved å ha en applikasjon installert på telefonen din, kan du selv bestemme hva som skal skje når du «tapper» telefonen mot armbåndet.

Man kan for eksempel bruke armbåndet til å låse opp telefonen, ta bilder eller skru av eller på nyttige funksjoner. Produsenten av armbåndet vil gjøre kildekoden åpen for alle, slik at hvem som helst kan endre på koden og finne nyttige måter å bruke teknologien på.

Prosjektet ligger ute på Kickstarter og behøvde i utgangspunktet 10 000 dollar for å bli realisert, men har i skrivende stund samlet inn nesten det dobbelte.

Har du et nyttårsforsett om å komme iform?
Skaff deg et hoppetau som lader telefonen din »

(Kilde: TechCrunch)

annonse