Til hovedinnhold

Avslørt: Pianolakk-versjonen av Samsung Galaxy S7

Bildene av de nye varianten har lekket på nettet.

Weibo

For litt siden kunne vi melde om rykter om at Samsung skulle følge etter Apple og lansere en glisende, sort utgave av sin toppmodell Galaxy S7, og nå ser det ut til at opplysningene har tatt steget ut av ryktefasen. Bilder av telefonen har nemlig dukket opp, som SamMobile melder.

Som så mange andre mobillekkasjer ble bildene først sett på den kinesiske mikrobloggtjenesten Weibo. Selv om telefonen ennå ikke er bekreftet av Samsung kan vi nok dermed nå ta det for god fisk at den er nært forestående.

Stor forskjell?

Som bildene indikerer dreier det altså om en skinnende sortfarge som ligner på den såkalte gagatsvarte versjonen av Apples iPhone 7.

Weibo

Det finnes som kjent en såkalt Onyx-sort utgave av Galaxy S7 som allerede har en ganske blank overflate, og etter bildene å dømme ser det ikke ut til at forskjellen mellom denne og den nye pianolakkversjonen blir så fryktelig stor.

Dette kan imidlertid være vanskelig å bedømme kun utfra bilder, som attpåtil heller ikke er direkte høyoppløste. Uansett er den nye fargevarianten temmelig lekker. Apple har for øvrig påpekt i sin egen produktbeskrivelse av den blanksorte iPhone 7-utgaven at telefonen er utsatt for små riper, og har også indikert at fargen er vanskelig å produsere.

Det er uvisst i hvilken grad den nye Galaxy S7-varianten vil lide av de samme problemene. Det er også uvisst akkurat når den vil komme på markedet, men den skal visstnok lanseres en gang neste måned.

Galaxy S8-ryktene har begynt å komme: Telefonen får muligens en ny type trykkfølsom skjerm »

(Via 9to5google)

annonse