Nyhet

Hva med en bensindrevet blyantspisser?

Av og til er det de mest unødvendige innretningene som er de artigste.

Blant «gjør det selv»-prosjekter finnes det både dem som er ubestridelig matnyttige og dem som nøyer seg med å være underholdende oppvisninger i teknisk kreativitet. Et nytt, merkverdig prosjekt må nok sies å tilhøre sistnevnte kategori.

Nettstedet Gizmodo melder nemlig om en fyr som har bygget intet mindre enn en bensindrevet blyantspisser.

Høy ytelse

Selvbyggeren heter Mike Moyer, som konstruerte den heller unike innretningen med en bensinmotor som tilhørte en kassert radiostyrt bil. Moyer bestemte seg for å fikse den og altså bruke den til å drive noe så uventet som en blyantspisser.

Blyantspisseren i all sin prakt.

Moyer selv beskriver innretningen som muligens den høyest ytende blyantspisseren i verden, noe han antakelig har rett i, samtidig som han ikke har problemer med å innrømme at oppfinnelsen er heller «dum».

Laget video

Likevel mener han at byggingen var en lærerik opplevelse, og ikke minst morsom. Han har lagt ut en video som både gir en kjapp gjennomgang av byggeprosessen, og som viser spisseren i aksjon.

Ikke uventet er det en ganske bråkete sak som sannsynligvis ikke er ideell på kontorpulten på jobb eller hjemme. Videoen kan du se under, og for flere bilder av den unike blyantspisseren kan du sjekke ut Mike Moyers hjemmeside.

Her er et annet, fiffig selvbyggerprosjekt: Pirate Bay-grunnleggeren laget en kopimaskin for musikk »

Les også
Kopierer «Crazy» 100 ganger i sekundet
Les også
Denne flyvebilen kan snart bli satt i produksjon
annonse