Nyhet

Sjekk om du har det beste mobil­abonnementet

Har du prøvd vår nye Mobilpriser-tjeneste?

Det billigste mobilabonnementet for naboen behøver ikke nødvendigvis være det billigste for deg. Årsaken er at vi alle bruker telefonene våre på forskjellig vis. Noen ringer og tekster mye, andre bruker telefonen mest til å surfe på nettet med.

Vi har nå laget en helt ny versjon av vår tjeneste for å sammenligne priser på mobilabonnementer. Med vår nye Mobilpriser-tjeneste kan du raskt og enkelt finne ut nøyaktig hvilket abonnement du bør velge.

Tidligere hadde det veldig mye å si hvor mange meldinger du sendte eller hvor mange minutter i måneden du ringte. Nå har de fleste operatørene gått over til å gi deg nesten ubegrenset med ringeminutter og SMS-er, og så er det mengden data du trenger som avgjør hvilket abonnement du bør velge.

Vil du bytte til et rimeligere mobilabonnement?
Prøv nye Mobilpriser her »

Tar hensyn til utenlandsbruk

Trykk på det lille tannhjulet hvis du vil angi mer detaljert forbruk.

I tillegg til ringeminutter og SMS, sammenligner vi priser på mobilt bredbånd og datatrafikk i utlandet. Mange operatører tilbyr spesielle surfepakker for bruk i utlandet, og dette tar vi selvfølgelig høyde for.

Når vi regner ut abonnementsprisene tar kalkulatoren høyde for basispriser, tilleggspakker og mulige oppgraderinger. Kalkulatoren gir deg også oversikt over datahastighetene som er mulig å få med de ulike abonnementene, og hvilke tilleggspakker som gir deg høyeste hastighet.

Slik bruker du kalkulatoren

Den nye mobilpriskalkulatoren har blitt mye enklere å bruke enn den gamle Ringepriser-tjenesten. Menyen har kun tre valg: Data, Ringetid og Meldinger. Her kan du velge mellom ett av tre forhåndsdefinerte valg: Lite, Middels eller Stort forbruk.

Hvis du vil ha større valgmuligheter, kan du trykke det lille tannhjulet ved siden av hvert av valgene. Da kan du fritt definere for eksempel hvor mye data du bruker i Norge, Norden og EU, samt minste surfehastighet du er villig til å akseptere. Noen operatører har nemlig strupet hastighetene på for eksempel 10 Mbps.

Trykk på et abonnement for å få mer informasjon om priser og betingelser.

Et lite tips: Hvis du finner frem den forrige telefonregningen din, kan du legge inn nøyaktig hvor mye du brukte forrige måned.

I listen over de billigste abonnementene for deg kan du trykke på abonnementet for å få vite mer om abonnementet – og om hvordan du bytter.

Vil du bytte til et rimeligere mobilabonnement?
Prøv nye Mobilpriser her

Abonnementsprisene oppdateres jevnlig. Vi setter stor pris på innspill, tilbakemeldinger og tips om feil. Du kan kontakte oss ved å bruke dette kontaktskjemaet, eller skrive direkte til support@tek.no.

Les også
Sjekk din egen surfehastighet her
Les også
Krever at NetCom endrer 4G-reklame
annonse