Nyhet

Her er LGs nye Optimus L II-serie

LG viser nye og rimelige designmobiler på Mobile World Congress om et par uker.

LGs Optimus L-serie består av det LG kaller "designtelefoner" i mellomklassesegmentet. Nå melder den sør-koreanske produsenten at de i forbindelse med den store mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona lanserer en oppfølgerserie, Optimus L Series II.

Optimus L7 II har ifølge en pressemelding en IPS LCD-skjerm på 4,3 tommer og med en oppløsning på 480 x 800 punkter (WVGA). Telefonen har en 1 GHz tokjerneprosessor og kommer med 768 MB RAM og 4 GB innebygget lagringsplass. Kameraet er på 8 megapiksler. Den første modellen som kommer blir Optimus L7 II, som i første omgang vil komme i salg i Russland. Men i likhet med forgjengeren LG Optimus L7 vil antagelig den også komme til Norge.

Foto: LG

To SIM-kort

L7 II vil komme i to versjoner, hvor den ene versjonen har doble SIM-kort. Men slike dual-SIM-telefoner pleier normalt ikke å dukke opp i butikkene her til lands.

Telefonen leveres med Android 4.1 Jelly Bean fra start.

Senere vil det også komme en Optimus L3 II-modell som antagelig vil få en 3,2-tommers skjerm, samt en Optimus L5 II med 4-tommers skjerm.

LG i Norge bekrefter overfor Amobil.no at telefonene vil bli vist på Mobile World Congress – og vi kommer tilbake med mer informasjon om eventuelle Norges-planer når vi har fått dette fra offisielt hold.

Her kan du lese testene av forrige generasjon:

Les også: LG viser superversjon av Optimus G i Japan

Amobil.no er tilstede med tre personer på Mobile World Congress fra og med lørdag 23. februar, og vil holde deg oppdatert på alt det viktigste som skjer på messen.

(Kilde: The Next Web)

Les også
Huaweis nylanserte telefon er en kameleon
Les også
LG sniklanserer før mobilmessen
Les også
LG Optimus L3: Tusenkronersmobilen
Les også
LG Optimus L7: Optimus L7 blir forbikjørt av snegler
annonse