Til hovedinnhold
NyhetSonys nye klokke kjører Android

Sony med ny Android-klokke

Lar deg styre mobilen fra håndleddet.

Sony SmartWatch ser ut som en klokke med fargeskjerm. Slike klokker har vi sett tidligere også, ikke minst i form av Sony Ericsson LiveView, som kan kalles forgjengeren til nye SmartWatch.

Vi skal ikke legge skjul på at vi slet med å se nytten av LiveView, som hadde dårlig brukergrensesnitt, liten skjerm og begrenset med funksjonalitet.

Same shit, new wrapping

Sony SmartWatch ser litt mindre ut som en plastleke, men skjermen er fremdeles bare 1,3 tommer liten, og funksjonene ser ut til å være omtrent de samme som på forgjengeren.

Slik så forgjengeren LiveView ut.

Men SmartWatch skal ha et forbedret touch-grensesnitt, og er tre millimeter tynnere enn LiveView, som var 11 millimeter tykk.

Batterikapasiteten ser ut til å være uendret. Bruker du klokken mye, så må du lade den hver dag. Bruker du den lite, så skal den kunne holde opp mot en uke.

Som tidligere leveres dingsen med klips så du kan feste den på beltet eller andre steder, i tillegg til at du får med et armbånd så du kan bruke den som klokke.

Klar før påske

Prisen er ikke klar, men lanseringen skal skje samtidig med at Sony starter salget av Xperia S. Det skjer trolig i god tid før påske.

Les en sniktitt på Sony Xperia S hos Amobil.no.

annonse