Tek.no

Nyhet

Klarer du ikke vente på mer Game of Thrones?

Her får du en sniktitt på den fjerde sesongen.

HBO
10 Feb 2014 17:00

I 1991 publiserte George R. R. Martin sin første roman i serien «A Song of Ice and Fire», under tittelen «A Game of Thrones». Nøyaktig tjue år senere hadde bøkene blitt til TV-serie, og er nå et av flaggskipene til TV-giganten HBO.

I TV-serien blir vi tatt med til de oppdiktede kontinentene Westeros og Essos, der en tilsynelatende evigvarende borgerkrig herjer, samtidig som flere farer truer fra det kalde nord. Game of Thrones har blitt svært populær blant norske seere, og den fjerde sesongen har premiere om knappe to måneder – den 6. april.

Få en smakebit på hva som venter

HBO har sluppet en femten minutter lang video, der de bygger opp forventningene til den fjerde sesongen. Serien har blitt kjent for sine oppsiktsvekkende scener, og en svært uforutsigbar historie. Det ventes intet mindre av det når kampen om jerntronen nå fortsetter.

I teaseren får vi blant annet vite at seerfavoritten Tyrion Lannister kommer til å havne i (enda) dypere kniper, samtidig som vi loves både action og spenning fra første minutt. Du kan også regne med en hel del drager, så er vi ganske sikre på at det har blitt plass til litt nakenhet i denne sesongen også.

Liker du Game of Thrones - og spill?
Se hvordan serien tar seg ut i Starcraft »

(Kilde: TheVerge)

Les også
Se Disney-figurene som ligner på Game of Thrones-karakterene
annonse

Les også