Tek.no

Nyhet

Apple innrømmer kjempetabbe

Lover å fikse feilen som hindrer telefonene fra å ringe.

Apple/Teknofil.no
Niklas Plikk
25 Sept 2014 10:10

Det som først så ut som en ekstremt vellykket iPhone-lansering for Apple, har sakte men sikkert begynt å bli en voksende katastrofe. De kulminerte i går da de sendte ut en oppdatering av iOS til iPhone-brukere, som fikk telefonene til å miste dekning og deaktivere Touch ID-sensoren.

Lover å fikse feilen «snart»

Nå lover selskapet bot og bedring på support-sidene sine. De skriver blant annet hvordan rammede brukere kan fikse feilene som dukket opp i iOS 8.0.1-oppdateringen ved å gjenopprette telefonene via iTunes, og degradere til den opprinnelige iOS 8-oppdateringen.

De skriver også at de jobber med enda en oppdatering, iOS 8.0.2, som skal fikse alle feilene og slippes om et par dager. Av en eller annen grunn vil ikke den nye helseappen fungere etter at brukerne har fulgt disse stegene, men dette skal også fikses i den nye oppdateringen.

Ikke bare én feil

Feilen i iOS 8.0.1 er bare den siste av mange flauser for Apple de siste dagene. Det viser seg blant annet at skjermen på iPhone 6 knuser lettere enn mange hadde trodd, og at telefonen kan permanent bøye seg hvis du ikke er forsiktig. Hvis du legger til at mange også hadde problemer med den opprinnelige iOS 8-oppdateringen, begynner gjøremålslisten til Apple å bli ganske lang.

Hold deg til iOS 8 for å være sikker:
Her er 8 ting du kan gjøre med iOS 8 »

(Kilde: Apple)

annonse